co to za wtyk?
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
flax
- Znawca T4
- 15
- Last active: -
- Tematy: 29
- Model:
- Auto: California Exclusive
- podziekowal za post: 25 razy
- otrzymal podziekowanie: 26 razy
- Kontakt:
co to za wtyk?
Na pewno wiecie:
w moim 2.5 AAF z automatem mam w przekladni kierowniczej jakis czujnik. Podejzewam, ze jest to czujnik cisnienia oleju, ktory w pozycji skrajnej lub przy duzym obciazeniu ukladu kierowniczego podnosi obroty silnika by zwiekszyc wydajnosc pompy.
Niestety, ktos kiedys nie zalozyl wtyczki na miejsce i ta sie dyndajac pod autem urwala. Mam wiszace dwa kable niepodlaczone do wspomnianego czujnika i nie mam pojecia jaka powinienem kupic wtyczke by to znow podlaczyc.. Ma ktos dostep do katalogu czesci?
Gniazdo wyglada identycznie jak to w zaworze wolnych obrotow, na pewno jest wodoszczelne, tylko jaki ma numer/nazwe?
Z gory dzieki za pomoc.
w moim 2.5 AAF z automatem mam w przekladni kierowniczej jakis czujnik. Podejzewam, ze jest to czujnik cisnienia oleju, ktory w pozycji skrajnej lub przy duzym obciazeniu ukladu kierowniczego podnosi obroty silnika by zwiekszyc wydajnosc pompy.
Niestety, ktos kiedys nie zalozyl wtyczki na miejsce i ta sie dyndajac pod autem urwala. Mam wiszace dwa kable niepodlaczone do wspomnianego czujnika i nie mam pojecia jaka powinienem kupic wtyczke by to znow podlaczyc.. Ma ktos dostep do katalogu czesci?
Gniazdo wyglada identycznie jak to w zaworze wolnych obrotow, na pewno jest wodoszczelne, tylko jaki ma numer/nazwe?
Z gory dzieki za pomoc.
-
MisiekVW
- Forumowicz T4
- 14
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: Caravelle Assistance
- podziekowal za post: 1 raz
- otrzymal podziekowanie: 6 razy
- Kontakt:
Re: co to za wtyk?
tam jest wtyk typ bosch zobacz u tego goscia w aukcjach na "wtyk jp" tylko luknij na czujnik ile ma zabkow 1 czy 2 : http://allegro.pl/listing/user/listing. ... d=27379610
-
vwyogi
- Znawca T4
- 13
- Tematy: 32
- Model:
- Auto: Caravelle Business
- Opis: 2.8 V6
- podziekowal za post: 18 razy
- otrzymal podziekowanie: 51 razy
- Kontakt:
ktoś jej kiedyś nie załozył z jakiego powodu bo sama nie spadła.
Jak juz bedziesz miał ta kostke podpieta i po odpaleniu w skrzynce bezpieczników bedziesz słyszał "pyk" to podpowiem Ci, że to bezpiecznik nr 15
Jak juz bedziesz miał ta kostke podpieta i po odpaleniu w skrzynce bezpieczników bedziesz słyszał "pyk" to podpowiem Ci, że to bezpiecznik nr 15
-
kurol
- Kierowca T4
- 15
- Tematy: 28
- Model:
- Auto: Multivelle Long
- Opis: GRUPA MAŁOPOLSKA
sekcja "MŁODE WILKI" - Lokalizacja: Kraków
- podziekowal za post: 51 razy
- otrzymal podziekowanie: 127 razy
- Kontakt:
U mnie bezpiecznik nr 15 po podpieciu tej wtyczki robi wlasnie pyk
I mam ja niepodpieta
Wiesz Vwyogi z jakiego powodu ten pyk?
I mam ja niepodpieta
Wiesz Vwyogi z jakiego powodu ten pyk?
-
MisiekVW
- Forumowicz T4
- 14
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: Caravelle Assistance
- podziekowal za post: 1 raz
- otrzymal podziekowanie: 6 razy
- Kontakt:
Ten czujnik odpowiada za kontrole ciśnienia w układzie wspomagania i wyrównanie obrotów silnika ( podnosi obroty silnika jak się kreci kiera) przerabiałem ten temat z moim pewnego dnia zaczęło przepalać bezpiecznik właśnie nr 15... i długo nie moglem dojść aż luknąłem na schemat i tu właśnie ten czujnik się pojawił.. kupiłem nowy podpiąłem i uwaga różnicy nie zauważyłem... w tym starym było przebicie do masy i temu się jara bezpiecznik.