Znaleziono 6 wyników

Return

autor: MisiekVW
26 lut 2014, 23:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: problem z ustawieniem pompy wtryskowej 1.9 ABL

bo trzeba wziąć czujnik zegarowy do reki i ustawić kąt wtrysku.... bez tego ani rusz :P
11 mar 2013, 22:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: T4 silniki benzynowe.

ja mam 2,5 AAF na blosie i spalanko od 13,5l(trasa autostrada itp.. przy 100km/h)w górę nawet do 25l(miasto i w górach przy ciężkiej nodze) w zależności od nogi i warunków ale średnio w cyklu mieszanym 17l i nie wieże że T4 "prawidłowo wyregulowane" palą 13 w mieście i tym podobne bo benzy...
17 gru 2012, 20:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Dodatkowy przepływowy podgrzewacz

ja już różne cuda widziałem z canem w roli głównej łacznie z brakiem palenia auta gdy czujnik abs był uszkodzony, a co do ładowania to wnioskuje że masz licznik z fisem i wzbudzenie idzie przez triaka ( tranzystor) czyli wszystkie ingerencje w układ ładowania (wzbudzenia) będą powodować problemy chy...
02 kwie 2014, 13:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Przebicie na mocowaniu alternatora

pasek z obudową gdzieś się spotykał i elektryzował obudowę a ta musiała gdzieś się wyładować też kminiłem temat chyba z 2 m-c. i sobie dałem spokój. po wymianie pasków ustało :)
30 kwie 2014, 22:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: co to za wtyk?

tam jest wtyk typ bosch zobacz u tego goscia w aukcjach na "wtyk jp" tylko luknij na czujnik ile ma zabkow 1 czy 2 : http://allegro.pl/listing/user/listing. ... d=27379610
19 mar 2013, 14:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: DMC ciągnietej przyczepy

jeszcze jedna uwaga świeżo z drogi wg. niebieskich - jeśli nie ma wpisanej w dowód masy w rubryce O2 - to nie można ciągnąć przyczepy bez hamulca tak miałem w dwóch dowodach przy T4 i LT. Więc czekała mnie szybka wizyta w OSKP i zaświadczenie (wypis z ostatniego badania technicznego lub coś w tym ro...