VW t4 wibracja paska klinowego

https://www.t4-forum.pl/viewforum.php?f=89
T4 Forum dotyczące silnika „2.5 AJT, AAY, ACV, AUF, AXL, AYC, AHY, AXG”

Tematy dotyczące TDI – 88, 102, 111, 150 KM. Wszystko o turbo, intercoolerze, wtryskach, ECU i VAG.
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.

Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.

Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.

Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
ODPOWIEDZ
jusmol
Początkujący T4

12
Model:
Auto: VW TRANSPORTER
otrzymal podziekowanie: 1 raz
Kontakt:

VW t4 wibracja paska klinowego

Post autor: jusmol »

Witam wszystkich uzytkownikow forum, jestem tu nowy i na poczatek chcialem wszystkich pozdrowic.
Mysle ze to juz pora by przejsc do mojego problemu. Jestem posiadaczem VW T4 2,5 tdi 102km i mam z nim maly problem. W aucie drży pasek wieloklinowy, alternator zostal zregenerowany, napinacz paska, tulejki po ktorych slizga sie drut z z rolka( nie wiem jak to fachowo napisac) oraz rolka tez zostaly wymienione ale wibracje nie ustaly. Wibracje sa bardzo mocne, czuc je na karoserii. Alternator jest bez sprzegla, taki juz byl. Z gory dzieki za pomoc:) Mariusz;)
robfra
Forumowicz T4

12
Model:
Auto: Kombi
Opis: AAB + DCW
podziekowal za post: 2 razy
otrzymal podziekowanie: 1 raz
Kontakt:

Re: VW t4 wibracja paska klinowego

Post autor: robfra »

A koło napędowe paska nie ma bicia?

This topic has 33 more replies

You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.

Zarejestruj się Zaloguj się

ODPOWIEDZ

Wróć do „2.5 AJT , AAY , ACV , AUF , AXL , AYC , AHY , AXG”