Brak świateł cofania
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Renowator
- Forumowicz T4
- 10
- Model:
- Auto: T4 Multivan
- podziekowal za post: 4 razy
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
Brak świateł cofania
Zatrzymała mnie policja i oprócz przekroczenia prędkości i nie włączonych świateł badanie wykazało, że nie mam wstecznego. Bezpiecznik cały, więc zaglądnąłem pod maskę, a tam brak na czujniku wpiętej kostki. Niestety nigdzie nie widzę wolnej kostki. Pytanie jak poprowadzona jest wiązka i gdzie wychodzi? Najwyraźniej mechanik, który wymieniał silnik jej nie podłączył.
-
Renowator
- Forumowicz T4
- 10
- Model:
- Auto: T4 Multivan
- podziekowal za post: 4 razy
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
Re: Brak świateł cofania
Panowie i Panie proszę o pomoc w ustaleniu skąd powinna wychodzić wtyczka. Dziś kolejny dzień szukania i niestety ale bezskutecznie.
This topic has 48 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się