Znaleziono 17 wyników

Return

autor: De'D
22 sie 2013, 23:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Przycisk przy gałce dzwigni automatycznej skrzyni biegów

najprawdopodobniej jeśli nie załącza się elektromagnes w wajsze przy wciśniętym pedale hamulca to pada włącznik świateł stop pod pedałem, z którego elektromagnes bierze sygnał. CZęsto jest tam zasyfiony bolec załączający lub po prostu styk się wybija ze starości..Nie pracuje w pełnym zakresie. Czujn...
05 kwie 2014, 21:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: T4 2.0 AAC coś blokuje silnik

heh skąd ja to znam, 4 lata tego słuchałem heh <53> Na początku myślałem że to szklanki wybite i owszem, po wymianie kompletu szczególnie na 1-szym cylindrze były wybite - na chwile nieco ucichło ale nigdy nie znikło, irytacja minęła po pierwszym roku przyszło przyzwyczajenie, :) Kupiłem z takim kle...
22 gru 2014, 0:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: elektromagnes Asb 155 927 353 A

w najbliższych dniach po świętach będe miał swoją wajchę na wierzchu to mogę sprawdzić i jak co sprzedać. Najprościej mówiąc elektromagnes rygluje ciągno lewarka uniemożliwiając nieodpowiedzialne przełączenie skrzyni w luz lub co gorsza na wsteczny, podczas jazdy pewnie rozerwałoby skrzynie od przec...
20 maja 2015, 10:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Wymiana silnika AAC na 2E

silnik krokowy powinien być chyba podłączony do tego zaślepionego na biało kroćca na mikserze gazu, przynajmniej ja tak miałem w swoim aac i ładnie chodziło wszystko Ciekawe ze kompa ktoś wymiaeniał, u kumpla w t4 który też miał założony 2E całe okablowanie było oryg od t4 razem z kompem. Czyjnik sp...
16 sie 2015, 18:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: rozmiary i nośność felg

chemik211 pisze:
mamy 1520 na oś wystarczy z zapasem minimalnym
w atescie tuv są wszystkie modele transportera, turan itp więc śmiało do t4 nawet podstawisz :)
17 sie 2015, 11:00
Jump to forum
Jump to topic

A gdzie to znalazłeś tak z ciekawości??? dla innych info będzie bo szukałem ale coś nie mogłem znaleźć szukajcie a znajdziecie: <53> http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CCcQFjABahUKEwiyw7WR4K_HAhXLthQKHXdYB4M&url=http...
05 lut 2016, 12:11
Jump to forum
Jump to topic

mateoo pisze:
autec kba 45127 ooo mam model. te fele mam
Autec V-Vision,

Zobacz w dowodzie naciski na oś jakie masz , jak nie ma certyfikacji pod model ( w tym przypadku t4) to są jeszcze certyfikacje pod rozmiar opony a tu mamy max 1460kg na oś więc oblata na t4 no chyba że polbruk wozisz :)
10 lut 2016, 21:34
Jump to forum
Jump to topic

wyrwiesz tym nadkola - daruj sobie duuuużo za duże
poszukaj 225/45 na 18cali
16 mar 2016, 18:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Hak-montaż

cebek po "blaszkach" na wkładzie lampy zobaczysz co gdzie jest, nic nie musisz miernikować, to jest prosta sprawa, od żarówki do wtyków na wkładzie - jak to mówią - "po palcu" pójdzie
03 maja 2016, 23:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Jaką belkę kupić,żeby się nadała?

miałem taki hak jak ze zdjęcia Bogdana tyle że był 'opatulony' wzmocnieniem zderzaka. Wszystko było w jednej linii , nic nie podwieszane. Zgniło to niemiłosiernie tak że została jedynie belka haka reszta się osypała :) wymieniłem bezproblemowo na oryg, westfaliowski jak z pierwszego zdjęcia u Kenobi...
05 maja 2016, 23:30
Jump to forum
Jump to topic

oj nie.. wykręcasz ze swojego całą belkę ( lub raczej jej resztki - czyli sam hak) przy podłużnicach od spodu i wywalasz na złom, a w to miejsce zakładasz taką jak z linku co dałem, CAŁĄ , przerzucasz na nią pianki zderzaka a na końcu sam zderzak, skręcasz i możesz się cieszyć porządną belką ze zint...
05 maja 2016, 12:07
Jump to forum
Jump to topic

masz to samo co ja miałem, kup belke westfalii oryg wstawiaj i gotowe, pianki zderzaka pasują te same, mocowania też, nie bój nic. Na forum miał chyba niedawno Patrick na sprzedaż takie cudo, zapytaj a jak nie to alledrogo w granicach 200zł kupisz EDIT http://allegro.pl/hak-holowniczy-vw-t4-lift-i61...
17 sie 2016, 0:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Brak świateł cofania

a czy kolega sprawdzał kiedykolwiek czy te światła były ? bo wnioskując po innych postach może tej wtyczki nikt nigdy nie podpinał bo jej nie ma, z racji niefachowego przekładania manuala po automacie ..?
EDIT: Doczytałem ... świateł nigdy nie było.... <25>
13 lis 2016, 22:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Multivan rejestracja

Co WK to inne durne pomysły. zasięgłem przed chwilą informacji z "dobrego źródła" i generalnie przy takich akcjach to pani z okienka idzie z decyzją o zarejestrowaniu do kierownika bo sama decyzji nie podejmie, więc co WK to może być inna interpretacja i wymyślne papierologie. Generalnie t...
28 lut 2016, 18:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: jaki rozmiar kół powinien mieć t4 ?

Szału raczej nie było ale pewnie 185R14 ( 185/80/14) na feldze ET44