DZIWNE STUKI W ZAWIESZENIU
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
-
zoltye30
- Początkujący T4
- 13
- Model:
- Auto: t4 Caravelle
- otrzymal podziekowanie: 2 razy
- Kontakt:
DZIWNE STUKI W ZAWIESZENIU
Witam Panowie <england> mam denerwujący problem z T4, a mianowicie po dłuższej trasie coś zaczyna (pukać, stukać, przeskakiwać) w zawieszeniu z przodu tzn: jadąc po "równej" nawierzchni ze stałą prędkością tak 40km/h zaczyna coś pukać nie równomiernie, czuć i słychać to pukanie pod stopami, i nie mogę dojść co to może być? sprawdzałem wszystkie gumki sworznie tuleje poduszkę na skrzyni wszystko sztywne, podejrzewałem również przeguby wew., ale na moją wiedze i oko są gitara, jedynie co miało mini luzy to drążki kier., wymieniłem drążki kier., wraz z końcówkami i dalej puka, nie wiem gdzie szukać przyczyny, morze ktoś miał takowy przypadek i podzielił by się odrobiną wiedzy na ten temat. Pozdrawiam
-
Kenobi
- Administrator
- Fanatyk T4
- 15
- Model:
- Auto: Caravelle
- Opis: niech moc będzie z wami
- podziekowal za post: 49 razy
- otrzymal podziekowanie: 659 razy
- Kontakt:
Re: DZIWNE STUKI W ZAWIESZENIU
jak po równej to raczej nic z zawieszenia, ani układu kierowniczego
żeby chociaż jakieś małe nierówności
żeby chociaż jakieś małe nierówności
This topic has 19 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się