Dzień dobry
-
mora
- Znawca T4
- 14
- Kontakt:
Re: Witajcie i zaczynamy
Witaj Stefano <england>
Mam nadzieję ,że po początkowych "pierepałkach" staniesz się kolejnym zadowolonym forumowiczem <good>
Mam nadzieję ,że po początkowych "pierepałkach" staniesz się kolejnym zadowolonym forumowiczem <good>
-
Stefano
- Forumowicz T4
- 12
- Kontakt:
Witam !Witam wszystkich!
Jak widzę znajomych i bliskich mi ludzi z innych for to juz musi być dobrze <15>
Pozdrawiam.
Jak widzę znajomych i bliskich mi ludzi z innych for to juz musi być dobrze <15>
Pozdrawiam.
-
czarny1x1x
-
jaxa
- Forumowicz T4
- 12
- Kontakt:
Witam, jestem z Gdańska i wraz z moją Panią szukamy właśnie T4 :) na motoryzacji się nie znamy, szukamy więc też pomocy w doborze auta i stąd trafiliśmy właśnie tu. Widzę, że jak już będziemy mieli naszego e-mVan-a to znajdziemy tu wiele porad i wspaniałych ludzi ;)
-
chmielik
- Ikona forum
- 15
- Kontakt:
-
mora
- Znawca T4
- 14
- Kontakt:
Witaj jaxa <england>
Wszyscy tu są życzliwi i chętni do pomocy jak rodzina, a nawet bardziej <good>
-
jaxa
- Forumowicz T4
- 12
- Kontakt:
dodam jeszcze tylko, że myślimy raczej o okazjonalnym korzystaniu z samochodu - mieszkamy w mieście i mamy tu komunikację publiczna, a indywidualnie rowery, jednak wakacje, wypady za miasto chcemy rodzinnie realizować właśnie korzystając z T4. Oczywiście myśleliśmy o T3, ale to wyzwanie ponad nasze siły, mamy nadzieję, że z T4 sobie poradzimy, zwłaszcza z Waszą pomocą, o ile za kwotę 6-8 tys. uda się kupić Multivana sprawnego i bez jakichś niespodzianek, który pozwoli bezpiecznie udać się do biednych krajów europejskich ;)
-
notri
- Mistrz T4
- 14
- Kontakt:
mora pisze:Witaj jaxa <england>
nawet na zdjęciach wszyscy tutaj ładnie wyglądają <yahoo>
-
jaxa
- Forumowicz T4
- 12
- Kontakt:
ze zdjęciem się na razie wstrzymujemy - wkleję jak już będziemy mieli naszego wymarzonego T4 i to on będzie jego bohaterem :D
-
PiratBolsman
- Początkujący T4
- 12
- Kontakt:
Witam serdecznie.
Jestem tu nowy i kłaniam się uniżenie starym i tym mniej starym wyjadaczom forumowym ;)
Miałem możliwość podróżowania T1, T2, T3, T4 oraz nawet T5 głównie w wersjach kempingowych. Chciałbym kupić T4 w wersji multivan (chyba "caravelle") i będę miał sporo pytań do mądrzejszej ode mnie braci T4.
Jestem tu nowy i kłaniam się uniżenie starym i tym mniej starym wyjadaczom forumowym ;)
Miałem możliwość podróżowania T1, T2, T3, T4 oraz nawet T5 głównie w wersjach kempingowych. Chciałbym kupić T4 w wersji multivan (chyba "caravelle") i będę miał sporo pytań do mądrzejszej ode mnie braci T4.
-
mora
- Znawca T4
- 14
- Kontakt:
Witaj kolego <england> miłego klikania Ci życzę i zadowolenia z kontaktów z forumową bracią.
-
żółwik
- Początkujący T4
- 12
- Kontakt:
-
mora
- Znawca T4
- 14
- Kontakt:
-
powo
- Początkujący T4
- 12
- Kontakt:
Witajcie,
ja też tutaj nowy a gdzieś trzeba zacząć pisać :)
poszukuje jakiejś ciekawej T4, mam na oku okazyjnie z 95 roku od znajomego znajomego
ale jeszcze go nie widziałem, wiem że wymaga opieki bo lekko zaniedbany, tak więc pewnie się
będę podpytywał co jak w nim ogarniać bo mechanik ze mnie kiepski ale operowanie kluczami i wkrętakami
już mam opanowane :)
ja też tutaj nowy a gdzieś trzeba zacząć pisać :)
poszukuje jakiejś ciekawej T4, mam na oku okazyjnie z 95 roku od znajomego znajomego
ale jeszcze go nie widziałem, wiem że wymaga opieki bo lekko zaniedbany, tak więc pewnie się
będę podpytywał co jak w nim ogarniać bo mechanik ze mnie kiepski ale operowanie kluczami i wkrętakami
już mam opanowane :)
-
marecki77
- Nowy T4
- 12
- Kontakt:
SCARAVELLUSZ WITA WSZYSTKICH!
Cześć jestem Marek i miło mi dołączyć do tego zacnego grona miłośników marki VW T4.
-
MlodyS53
- Początkujący T4
- 12
- Kontakt:
Aloha!
Witam wszystkich forumowiczów. Od dawien dawna podoba mi się jazda busem. Zawsze chciałem mieć swojego Transportera i teraz przyszedł czas na realizację tego postanowienia. W dużej mierze winę za to ponosi okres dziecięcej sielanki kiedy to mieliśmy Caravelle żółtą 1,9TD a teraz zachciało mi się jakiejś Caravellki 2,5TDI. Mocno przyczynił się do tego mój "wujas" Wiktor. Zalogowany tutaj jako "Fistak". Tak więc na chwilę obecną jestem bez busa, mam za to Passata B3 oraz B4 które mam nadzieję nie długo zamienię miejscami na T4. Myślę, że forum pomoże mi w wyborze dobrego egzemplarza.
Do zobaczenia na zlocie.
Pozdrowionka
Młody
Witam wszystkich forumowiczów. Od dawien dawna podoba mi się jazda busem. Zawsze chciałem mieć swojego Transportera i teraz przyszedł czas na realizację tego postanowienia. W dużej mierze winę za to ponosi okres dziecięcej sielanki kiedy to mieliśmy Caravelle żółtą 1,9TD a teraz zachciało mi się jakiejś Caravellki 2,5TDI. Mocno przyczynił się do tego mój "wujas" Wiktor. Zalogowany tutaj jako "Fistak". Tak więc na chwilę obecną jestem bez busa, mam za to Passata B3 oraz B4 które mam nadzieję nie długo zamienię miejscami na T4. Myślę, że forum pomoże mi w wyborze dobrego egzemplarza.
Do zobaczenia na zlocie.
Pozdrowionka
Młody
-
Aga
- Aktywny T4
- 14
- Kontakt:
-
robby32
- Nowy T4
- 12
- Kontakt:
-
chmielik
- Ikona forum
- 15
- Kontakt:
-
niedzwiedz5
Multivan 2.5
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Jestem nowy na forum lecz mój Multivan jest tu niektórym znany jest to byłe autko forumowicza <olek>.Tak wiec nowy forumowicz a stary multivan :)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
notri
- Mistrz T4
- 14
- Kontakt:
Re: Multivan 2.5
stare ale jare :-) Witamyniedzwiedz5 pisze:Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Jestem nowy na forum lecz mój Multivan jest tu niektórym znany jest to byłe autko forumowicza <olek>.Tak wiec nowy forumowicz a stary multivan :)
Pozdrawiam
-
staszek
- Znawca T4
- 14
- Kontakt:
-
mora
- Znawca T4
- 14
- Kontakt:
-
Gigs
- Nowy T4
- 13
- Kontakt:
Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Grzesiek i miło mi dołączyć do grona posiadaczy T4.
-
Aga
- Aktywny T4
- 14
- Kontakt:
-
staszek
- Znawca T4
- 14
- Kontakt:
-
mora
- Znawca T4
- 14
- Kontakt:
-
Perelka2008
- Początkujący T4
- 12
- Kontakt:
Witajcie. Słowa te kieruję do Ślimaka, ale także do pozostałych, którzy tworzą to niepowtarzalne Forum. Trochę przeżyłem i spotkałem ludzi wszelkiego autoramentu. Tym milej się poczułem, gdy otrzymałem wiadomość od administratora. Dotychczas nie przykładałem wagi do formy lecz do treści. Cieszę się że jest tu ktoś, kto dba o jedno i o drugie. Tym bardziej, że ten ktoś ( Ślimak) nie ignoruje potrzeb innych. Gdyby taka spontaniczna uprzejmość była w dzisiejszym świecie czymś oczywistym, wiele spraw miałoby prostszy przebieg. Mimo odrzucenia mojego postu nie czuję jakiejkolwiek straty, wręcz przeciwnie, spotkałem się z życzliwością, jakiej spotkać dzisiaj jest niezmiernie trudno. Tak trzymaj Ślimak.
-
mora
- Znawca T4
- 14
- Kontakt:
Witaj nowy kolego <england> Jestem pewna ,że poznasz tu mnóstwo przyjaciół , bo mamy o niemal rodzinne stosunki ( o czym z pewnością przekonasz się na zlotach i spotach) Życzę owocnego korzystania z forum. <good>
-
Probe041
- Nadteczkownik Nieuleczalny
- 15
- Kontakt: