Fachowe wiadomości.

Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.

Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.

Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.

Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
ODPOWIEDZ
herman
Aktywny T4

15
Model:
Auto: t4 carawelle
Opis: herman jaki jest każdy widzi ;)
GG: 5694314
podziekowal za post: 27 razy
otrzymal podziekowanie: 9 razy
Kontakt:

Fachowe wiadomości.

Post autor: herman »

Mam prośbę. Jeżeli ktoś mógł by pomóc i przynajmniej nakierować odpowiednio byłbym wdzięczny.
Poszukuję wszelkich informacji (książki, publikacje, PDFy, manuale itp) na temat T4. Wszelkie informacje o jednostkach napędowych, elektryce czy szczegółowych informacji na temat zmian w silnikach, pompy wtryskowe i turbiny.
Męczy mnie to, że o czymś piszecie, a ja na dobrą sprawę nie wiem o czym mówicie (jakieś silniki ABL czy jakieś inne). Chciał bym poznać takie szczegóły napędów Diesela, a zwłaszcza mojego czyli 1.9 TD.
Schematy, wykresy, wzory, rysunki techniczne, serwisówki itp mile widziane. Jestem na głodzie informacji.
Proszę pomóżcie.
slimak
Ikona forum

15
Model:
Auto: Mixt
podziekowal za post: 17 razy
otrzymal podziekowanie: 311 razy
Kontakt:

Re: Fachowe wiadomości.

Post autor: slimak »

Etka i Elsa, od zdobycia tych dwóch programów zacznij. Pierwszy to katalog serwisowy części VAG, drugi to wszystko o elektryce i elektronice. Poczytaj…login to view the rest of this post

This topic has 7 more replies

You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.

Zarejestruj się Zaloguj się

ODPOWIEDZ

Wróć do „Tematy bez wersji silnika”