Szukam Serwisu w Warszawie
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
michal.wawa
- Nowy T4
- 14
- Model:
- Auto: Caravelle
- Kontakt:
Szukam Serwisu w Warszawie
Witam.
Gdzie serwisujecie swoje T4 na terenie Warszawy ?
Grzebiąc trochę w necie znalazłem Cianciara Service i Carserwo.
Co polecacie?
Gdzie serwisujecie swoje T4 na terenie Warszawy ?
Grzebiąc trochę w necie znalazłem Cianciara Service i Carserwo.
Co polecacie?
-
kazik1964
- Forumowicz T4
- 14
- Model:
- Auto: caravelle
- Opis: TYLKO TEN SIĘ NIE MYLI CO NIC NIE ROBI
- Kontakt:
Re: Szukam Serwisu w Warszawie
Witam a co byś kolego chciał naprawić bo znam warsztat ale nie serwis
-
michal.wawa
- Nowy T4
- 14
- Model:
- Kontakt:
Witam. Chciałbym ogólnie sprawdzic zawieszenie, stan rolek paska wielorowkowego, i coś mi rzęzi czasami z prawej strony samochodu,
Edit:
Dzięki za propozycje i doradzenie. Te forum jest do niczego moim skromnym zdaniem.
Pozdrawiam
Edit:
Dzięki za propozycje i doradzenie. Te forum jest do niczego moim skromnym zdaniem.
Pozdrawiam
-
slimak
- Ikona forum
- 15
- Model:
- Auto: Mixt
- podziekowal za post: 17 razy
- otrzymal podziekowanie: 311 razy
- Kontakt:
Dziękujemy za cenną opinię <england> Również pozdrawiamy i życzymy powodzenia na innych forach.
-
czoper
- Samodzielny mechanik
- 14
- Model:
- Auto: caravelle
- Opis: Sekcja Dolnośląsko-Opolska!
- podziekowal za post: 18 razy
- otrzymal podziekowanie: 18 razy
- Kontakt:
No to powiedział co wiedział <59>michal.wawa pisze:Witam. Chciałbym ogólnie sprawdzic zawieszenie, stan rolek paska wielorowkowego, i coś mi rzęzi czasami z prawej strony samochodu,
Edit:
Pozdrawiam
-
Sterciu
- Ekspert T4
- 15
- Model:
- Auto: T5.1 , T6.0
- podziekowal za post: 24 razy
- otrzymal podziekowanie: 210 razy
- Kontakt:
Jak do niczego to po co pytasz , jedz do ASO VW , podliczą Cie tyle i trzeba , a oby to bylo duzo i bedziesz szczęsliwy zapewne z tego powodu ze Cię serwis orżnął na kupe kasy.michal.wawa pisze:
Pozdrawiam
-
michal.wawa
- Nowy T4
- 14
- Model:
- Kontakt:
skoro po 6 dniach nie ma odpowiedzi na forum to po co ono jest ??????????
Tym bardziej że chodzi o serwis.
Ja nie mam czasu czekać tyle dni aby otrzymać jakąkolwiek odpowiedź w tym temacie.
P. S. Pierwszy raz spotykam się z jakąś autoryzacją na forum.
Moim zdaniem to jest trochę chore
Tym bardziej że chodzi o serwis.
Ja nie mam czasu czekać tyle dni aby otrzymać jakąkolwiek odpowiedź w tym temacie.
P. S. Pierwszy raz spotykam się z jakąś autoryzacją na forum.
-
Kenobi
- Administrator
- Fanatyk T4
- 15
- Model:
- Opis: niech moc będzie z wami
- podziekowal za post: 49 razy
- otrzymal podziekowanie: 659 razy
- Kontakt:
a nie przyszło Ci do głowy, że może nikt nie jest w stanie polecić kogoś od wszystkiego
-
slimak
- Ikona forum
- 15
- Model:
- Auto: Mixt
- podziekowal za post: 17 razy
- otrzymal podziekowanie: 311 razy
- Kontakt:
Aby grupa ludzi która ma podobne zainteresowania mogła wymieniać się doświadczeniami.michal.wawa pisze:skoro po 6 dniach nie ma odpowiedzi na forum to po co ono jest ??????????
To już Twój problem a nie całego forum, zaglądają tu ludzie z całej Polski i choćby z racji tego, że nie znają Warszawy i stołecznych serwisów nie są w stanie Ci pomóc dlatego odpuść sobie uszczypliwości.michal.wawa pisze:Ja nie mam czasu czekać tyle dni aby otrzymać jakąkolwiek odpowiedź w tym temacie.
Takie panują tu zasady, rejestrując się zaakceptowałeś je. Uważasz je za chore - nie zaglądaj tu.michal.wawa pisze:P. S. Pierwszy raz spotykam się z jakąś autoryzacją na forum.
-
sintra
- Forumowicz T4
- 14
- Model:
- Auto: Transporter
- Opis: 2000r, long, 102KM.
- podziekowal za post: 5 razy
- otrzymal podziekowanie: 4 razy
- Kontakt:
Może się komuś przyda takie info:
Zrobiłem rozrząd (mnóstwo innych rzeczy też) w warsztacie na Trakcie Lubelskim (wcześniej obsługiwali moją T3 1,7D) ale po robocie okazało się, że ustawili na znaki, nie mają komputera bo czujnik coś tam...
Auto źle odpalało na mrozie i na słuch silnik źle chodził więc zadzwoniłem do Gajewskiej na Chełmżyńskiej. Ustawinie kątów wyprzedzenia i coś jeszcze wycenili na 600-700 zł. U Cianciary na Fieldorfa wycenili na 160 zł i za tyle zrobili przy okazji odkrywając wyciek spod dekla rozrządu chyba.
I teraz jeżdżę do Cianciary (pytał się o niego zniesmaczony)
Nie chcę wdawać się w szczegóły ale nie polecam ASO na Chełmżyńskiej. Zdecydowanie nie polecam.
pozdrawiam - sintra
Zrobiłem rozrząd (mnóstwo innych rzeczy też) w warsztacie na Trakcie Lubelskim (wcześniej obsługiwali moją T3 1,7D) ale po robocie okazało się, że ustawili na znaki, nie mają komputera bo czujnik coś tam...
Auto źle odpalało na mrozie i na słuch silnik źle chodził więc zadzwoniłem do Gajewskiej na Chełmżyńskiej. Ustawinie kątów wyprzedzenia i coś jeszcze wycenili na 600-700 zł. U Cianciary na Fieldorfa wycenili na 160 zł i za tyle zrobili przy okazji odkrywając wyciek spod dekla rozrządu chyba.
I teraz jeżdżę do Cianciary (pytał się o niego zniesmaczony)
Nie chcę wdawać się w szczegóły ale nie polecam ASO na Chełmżyńskiej. Zdecydowanie nie polecam.
pozdrawiam - sintra
-
Marty1
- Forumowicz T4
- 14
- Model:
- Auto: T4 Multi 2,5B
- Opis: UltraMaryna
- podziekowal za post: 21 razy
- otrzymal podziekowanie: 5 razy
- Kontakt:
jeśli diesel, to polecam Autobodex w Nowej Wsi Warszawskiej (20 minut WKD-ką z centrum).
http://www.autobodex.waw.pl/
http://www.autobodex.waw.pl/
-
GINGUS
- Nowy T4
- 12
- Model:
- Auto: t4
- Kontakt:
Witam. Gorąco polecam Pana Sławka miejscowość Sulejówek ul. Reymonta 111 , super fachowiec. Jedyny problem :( czas oczekiwania na naprawę trwa około 1-2 tygodnie ale warto poczekać. Sam jeździ od ponad 20 lat vw t3,t4 i zna je perfekcyjnie. Ceny usług nie powalają tak jak w innych warsztatach !!!
-
GINGUS
- Nowy T4
- 12
- Model:
- Auto: t4
- Kontakt:
Tego dokładnie nie wiem, sam mam 2,4D tel. do niego 227831204. PowodzonkaKenobi pisze:TDI też robi z pełną diagnostyką i ustawieniami komputerowymi
-
corio
- Nowy T4
- 12
- Model:
- Auto: Multivan
- Kontakt:
Witam serdecznie,
Ja tu zupełnie nowy. Choć ponieważ od 2 lat aktywnie ujeżdzam Multivana - to i śledzę co się dzieje na forum.
Ponieważ zamieszkuje południowe okolice Warszawy - mam możliwość podzielenia się swoimi "przygodami".
Czego nie polecam - AutoSzymczyk na Połczyńskiej w Warszawie. Byłem tam 2 razy. Za pierwszym razem wymiana płynów, filtrów i ogólny przegląd. Za drugim rozrząd + płyny i filtry. Kilka chwil po pierwszej wizycie auto nie przeszło badania technicznego - co może sugerować, że ogólny przegląd nie był zbyt wnikliwy. Po drugiej wizycie auto śmigało, choć nie byłem w pełni zadowolony.
Ostatnio odwiedziłem AutoBodex wspomniany wyżej przez kolegę Marty1. Miał być szybki przegląd przed dłuższą trasą i wymiana łożysk na tylnej osi. Nie spieszyło mi się szczególnie - więc auto kilka dni postało w serwisie. Poza wymianą łożysk i kilkoma pierdołami, miły Pan znalazł kilka niespodzianek po poprzednim serwisie. Od tego czasu auto odżyło, dogrzewanie odżyło, silnik dostał kopa i zaczął ładnie śmigać. Do tego Pan kontaktowy i cierpliwie tłumaczący co i jak. Kilka złotówek więcej niż planowałem zostawiłem, ale przynajmniej jestem zadowolony, bo różnica znacząca na plus.
Pozdrawiam,
Corio
Ja tu zupełnie nowy. Choć ponieważ od 2 lat aktywnie ujeżdzam Multivana - to i śledzę co się dzieje na forum.
Ponieważ zamieszkuje południowe okolice Warszawy - mam możliwość podzielenia się swoimi "przygodami".
Czego nie polecam - AutoSzymczyk na Połczyńskiej w Warszawie. Byłem tam 2 razy. Za pierwszym razem wymiana płynów, filtrów i ogólny przegląd. Za drugim rozrząd + płyny i filtry. Kilka chwil po pierwszej wizycie auto nie przeszło badania technicznego - co może sugerować, że ogólny przegląd nie był zbyt wnikliwy. Po drugiej wizycie auto śmigało, choć nie byłem w pełni zadowolony.
Ostatnio odwiedziłem AutoBodex wspomniany wyżej przez kolegę Marty1. Miał być szybki przegląd przed dłuższą trasą i wymiana łożysk na tylnej osi. Nie spieszyło mi się szczególnie - więc auto kilka dni postało w serwisie. Poza wymianą łożysk i kilkoma pierdołami, miły Pan znalazł kilka niespodzianek po poprzednim serwisie. Od tego czasu auto odżyło, dogrzewanie odżyło, silnik dostał kopa i zaczął ładnie śmigać. Do tego Pan kontaktowy i cierpliwie tłumaczący co i jak. Kilka złotówek więcej niż planowałem zostawiłem, ale przynajmniej jestem zadowolony, bo różnica znacząca na plus.
Pozdrawiam,
Corio
-
darkob
- Forumowicz T4
- 15
- Model:
- Auto: T4
- otrzymal podziekowanie: 12 razy
- Kontakt:
Dawno,dawno temu jak zobaczyłem skladanie,dopychanie kolanem atrapy po wymianie rozrządu to od tamtej pory rorząd wole wymieniać sam.Tą opinie w linku to chyba sami sobie napisali.
-
kamele0n
- Początkujący T4
- 12
- Model:
- Auto: Multivan
- podziekowal za post: 4 razy
- Kontakt:
Kenobi chyba stwierdził a nie pytał!GINGUS pisze:Tego dokładnie nie wiem, sam mam 2,4D tel. do niego 227831204. PowodzonkaKenobi pisze:TDI też robi z pełną diagnostyką i ustawieniami komputerowymi
BTW. taka posucha w stolycy jeśli chodzi o fachowców? <56> czy tacy zdolni są że sami wszystko ogarniają?
-
Kenobi
- Administrator
- Fanatyk T4
- 15
- Model:
- Opis: niech moc będzie z wami
- podziekowal za post: 49 razy
- otrzymal podziekowanie: 659 razy
- Kontakt:
a jednak pytałkamele0n pisze:Kenobi chyba stwierdził a nie pytał!
zależy od czego ci potrzeba fachowca, niestety moim zdaniem nie ma kogoś co zrobi wszystko super
jest jeden co robi T4 w Jankach ale małe "ale" co do pewnych robót też do niego jest
prawda jest taka, że np ja robię 90% rzeczy sam
zapraszamy do skumplowania się z ekipą warszawską w realu, a wszystkiego się dowiesz ( pewnych rzeczy na forum publicznym nie da się napisać )
-
chmielik
- Ikona forum
- 15
- Model:
- Auto: T4
- Opis: ZRÓB COŚ ZE SWOIM ŻYCIEM ALBO NAPIJ SIĘ WÓDKI
- podziekowal za post: 15 razy
- otrzymal podziekowanie: 82 razy
- Kontakt:
Kenobi pisze:zależy od czego ci potrzeba fachowca, niestety moim zdaniem nie ma kogoś co zrobi wszystko super
OJ zapomniałeś o sobie nie bądz taki skromny <01> ...."niestety moim zdaniem nie ma kogoś co zrobi wszystko super" no chyba że ja ....ale ja nie bardzo mam czas..