Znaleziono 5 wyników
- 04 wrz 2011, 21:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: zapalanie żóltej kontrolki oleju przy przechyle auta
w TDI to inna bajka, obroty idą z czujnika nie z alternatora
- 02 lut 2012, 9:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Nie odpala na zimnym
czy ty masz pewność, że świece grzeją czy tylko sugerujesz się świeceniem sprężynki bo objawy są ewidentne dla uszkodzonych świec weź miernik, demontuj po kolei każdy kabel od świecy, pomiędzy świece a kabel wepnij się mirnikiem i po przekręceniu stacyjki sprawdzaj czy płynie prąd min. 10A jeśli tak...
- 31 sie 2011, 14:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: montaż tempomatu/mfa/fiz do AUF 102 KM
jeżeli chodzi o tempomat służę osobistą pomocą w realu: znalezienie kostki montaż manetki ( zdjęcie poduchy i manetki wcale nie jest takie proste ) plus montaż lub dorobienie wiązki ( z oryginalnych kostek i kabli choć z innych urządzeń - tak zrobiłem u siebie - biorąc pod uwagę, że przy odrobinie c...
- 29 kwie 2012, 19:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Montaż rolety westfalia do relingów ? ? ?
Mam te blachy opisałem je wyżej, tylko widzisz mnie zależy na szybkim demontażu/montażu a te blachy pozostawione pewnie będą gwizdać i jeszcze może zahaczą o jakiś sufit w podziemiu. Z kolei odkręcenie tych blach (mam 3 szt w komplecie) zostawi dziury w nitonakrętkach i woda będzie się dostawać. Wi...
- 29 sie 2014, 9:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Problem z wałem po wymianie automatu na manual 2.5TDI
Problem polega na tym, że wał pod automatyczną skrzynię jest przedłużony za pomocą tulei ( wystaje ona około 2.5 cm poza płaszczyznę kołnierza do którego przykręcamy dwumas ), jest ona nawet wyszczególniona jako oddzielny element na schematach z ETKI. http://images69.fotosik.pl/128/f39d4f4354dd4af4m...