Znaleziono 4 wyniki

Return

autor: sintra
31 sie 2011, 22:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Lodówka samochodowa, jaka poleciacie?

Mam lodówkę Waeco ładowana od góry i nadaje się ona tylko do schładzania w trakcie jazdy. Na krótkim postoju zasilam ją albo z przetwornicy przy wyłączonym silniku albo przy dłuższych postojach po 2-5 godzinach (obawa o akumulator) temperatura wewnątrz lodówki sie wyrównuje z otoczeniem. Mam też lod...
30 kwie 2013, 16:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Automatyczna skrzynia 2.5tdi - Problem

Ja mam 270 000. Dziś się dowiedziałem, że warsztat szuka komputera skrzyni symbol 01P 927 733 CP. Na allegro nie ma są na ebayu ale dwie ostatnie litery są inne - wiesz może Pacark czy to istotna różnica ? Cholera właśnie mi ucieka wyjazd forumowy na Litwę <44>
31 lip 2012, 22:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: montaż tempomatu/mfa/fiz do AUF 102 KM

Po kilku dniach jazdy z tempomatem zauważyłem specyficzne zachowanie skrzyni. Otóż automat w zależności od prędkości (w mniejszym stopniu od obrotów) zachowuje się stabilnie utrzymując obroty lub "wachluje skrzynią". Przy ok 60 km/h obroty pływają od około 1700 do 2200 co jest trochę irytu...
17 sty 2013, 17:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Opłaca się montować chip do ACV ?

Ja polecam jedną akcję, mianowicie najpierw podjechać na hamownię z tekstem, że do sprzedaży samochodu potrzebne potwierdzenie stanu silnika i chcecie zrobić pomiar (100 zł z wydrukiem w Wawie na Chełmżyńskiej, za chip dopasowany chcieli rok temu 1000 zł, firma nieźle wyposażona). Jeżeli silnik trzy...