Problem z kołem lub hamulcem, prawy tył.
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
-
Ciastol
- Początkujący T4
- 14
- Model:
- Auto: t4
- podziekowal za post: 5 razy
- Kontakt:
Problem z kołem lub hamulcem, prawy tył.
Witam, mam spory problem z kołem, prawdopodobnie z hamulcem bębnowym. Mianowicie ostatnio przy pierwszym ruszaniu i spuszczeniu ręcznego hamulce nadal były zablokowane i dosyć głośno puszczały strzelając. Dzis tak samo, hamulce odstrzeliły ruszyłem kilka metrów do tyłu i koło się całkowicie zablokowało, nie ledwo podjechałem 3 metry na miejsce parkingowe z zablokowanym kołem, odkręciłem koło, popukałem w bęben, najpierw ciężko się kręcił do przodu, jak chciałem do tyłu to się całkowicie blokował, pokręciłem dłużej do przodu i później do tyłu, kręcił się normalnie, załozyłem koło, pojechałem na miasto, i podczas jazdy 2 razy mi coś głośno strzeliło w tym kole. Patrzyłem linke działa normalnie, ręczny wydaje się działać sprawnie. Macie jakieś pomysły co mogło się stać ?
This topic has 4 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się