Dzień dobry
-
Wojti
- Znawca T4
- 15
- Kontakt:
-
mora
- Znawca T4
- 14
- Kontakt:
-
Agnes
- Aktywny T4
- 14
- Kontakt:
-
chmielik
- Ikona forum
- 15
- Kontakt:
-
Robin
- Stały bywalec
- 15
- Kontakt:
-
andrewa1
- Kierowca T4
- 15
- Kontakt:
-
mora
- Znawca T4
- 14
- Kontakt:
-
chmielik
- Ikona forum
- 15
- Kontakt:
Re: Witajcie i zaczynamy
Ja też tak myślę ...po przeczytaniu paru postów (jego: jej ) wnioskuje że to facet chyba że wali takie byki... bo pisał o sobie jak o mężczyźnie czyli ....ja byłem....
A tak na marginesie to trochę dziwny nik dla faceta ......a może to Gej ( nadmieniam nikogo nie chciałem obrazić i nie mam nic do gejów)
A tak na marginesie to trochę dziwny nik dla faceta ......a może to Gej ( nadmieniam nikogo nie chciałem obrazić i nie mam nic do gejów)
-
t4fan
- Forumowicz T4
- 14
- Kontakt:
Powitanie.
Witam,
Mam 19 lat i mieszkam w Warszawie, jako nowy uczestnik postanowiłem się przywitać ;)
Forum przeglądam od jakiegoś czasu i w paru kwestiach okazało się już być pomocne. Serdecznie dziękuję.
Mam nadzieje, że znajdę tu jeszcze wiele ciekawych porad, a także uda mi się dołożyć coś od siebie.
Być może niedługo zamieszczę zdjęcia swojego złomka ;)
Pozdrawiam serdecznie.
Mam 19 lat i mieszkam w Warszawie, jako nowy uczestnik postanowiłem się przywitać ;)
Forum przeglądam od jakiegoś czasu i w paru kwestiach okazało się już być pomocne. Serdecznie dziękuję.
Mam nadzieje, że znajdę tu jeszcze wiele ciekawych porad, a także uda mi się dołożyć coś od siebie.
Być może niedługo zamieszczę zdjęcia swojego złomka ;)
Pozdrawiam serdecznie.
-
Kenobi
- Administrator
- Fanatyk T4
- 15
- Kontakt:
witam kolejnego forumowicza z Wa-wy
tak na marginesie popraw w profilu model bo Ci " i " z Multivana uciekło <38>
tak na marginesie popraw w profilu model bo Ci " i " z Multivana uciekło <38>
-
Cyklon
- Znawca T4
- 15
- Kontakt:
-
mora
- Znawca T4
- 14
- Kontakt:
-
andrewa1
- Kierowca T4
- 15
- Kontakt:
-
Wojti
- Znawca T4
- 15
- Kontakt:
Witaj.
Pytaj, a napewno ktoś Tobie podpowie i doradzi. Pozdrawiam.
Ps. A może jakieś foty Twojego Busa.
Pytaj, a napewno ktoś Tobie podpowie i doradzi. Pozdrawiam.
Ps. A może jakieś foty Twojego Busa.
-
duch1ab
- Nowy T4
- 15
- Kontakt:
-
chmielik
- Ikona forum
- 15
- Kontakt:
-
winpio
- Nowy T4
- 14
- Kontakt:
multi gliwice
Witam <hi>
VW T mam w genach, miałem:
T3 1,6d,
T4 2,4d
teraz mam T4 2,5tdi syncro z dołożonym multivanem, klimą podwójną i webasto...
często jeżdżę na deskę, planuję też trochę pozwiedzać nasz piękny kraj <38>
do zobaczenia na trasie lub w jakimś miłym spocie!
VW T mam w genach, miałem:
T3 1,6d,
T4 2,4d
teraz mam T4 2,5tdi syncro z dołożonym multivanem, klimą podwójną i webasto...
często jeżdżę na deskę, planuję też trochę pozwiedzać nasz piękny kraj <38>
do zobaczenia na trasie lub w jakimś miłym spocie!
-
maverickt4
- Stały bywalec
- 15
- Kontakt:
Witam nie witanych <hi>
Witaj Winpio <hi> , widzę ze kolejne syncro na forum <good>
Witaj Winpio <hi> , widzę ze kolejne syncro na forum <good>
-
mora
- Znawca T4
- 14
- Kontakt:
-
Kuman
- Nowy T4
- 14
- Kontakt:
Witam. Forum znalazłem przypadkowo, ponieważ szukam T4 Caravelle. Auto ma służyć do przewozu osób, oraz jako holownik moich aut zlotowych (Passat B4 R36 300KM oraz Golf MK2 TDI 170KM). Do Caravelle na pewno będę wkładał silnik 1.9 TDI z Passata B4, to jest dla mnie najlepsze rozwiązanie ponieważ ten silnik mam dość dobrze obcykany.
-
tas
- Początkujący T4
- 14
- Kontakt:
Witam wszystkich,
Ostatnio nabyłem VW T4 w wersji amerykańskiej Eurovan z silnikiem 2.8 V6, mam nadzieję trochę nim pojeździć i liczę na to, że bolączki jakie się ewentualnie pojawią, uda się rozwiązać przy Waszej pomocy.
Pozdrawiam
Ostatnio nabyłem VW T4 w wersji amerykańskiej Eurovan z silnikiem 2.8 V6, mam nadzieję trochę nim pojeździć i liczę na to, że bolączki jakie się ewentualnie pojawią, uda się rozwiązać przy Waszej pomocy.
Pozdrawiam
-
mariuszgim
- Specjalista T4
- 15
- Kontakt:
-
olek
- Stały bywalec
- 14
- Kontakt:
-
mora
- Znawca T4
- 14
- Kontakt:
-
vwgolf_user76
- Nowy T4
- 14
- Kontakt:
-
Cyklon
- Znawca T4
- 15
- Kontakt:
-
Bohdan1
- Nowy T4
- 14
- Kontakt:
Witam i ...ŻEGNAM !
Nieopatrznie .... z roboczego zagonienia , nerwów i stresu spowodowanego technicznym PROBLEMEM ...nie dodałem słowa "witajcie" w swoim pierwszym poście....fakt, mea culpa w tej materii /pewnie bym się w weekend poprawił, na spokojnie wchodząc w new grupę/
... ale żeby mnie zaraz do śmietnika !?? - to jakaś paranoja tutejszej "władzy" ! <krzyk>
To pierwsze forum od 15 lat , gdzie wywalają za tego rodzaju "brak kultury osobistej" !! ..więc przepraszam ..ale NIE chcę być tak traktowany ! ..niech admin, mod czy inny czynnik "trzymający władzię" szuka sobie innych ofiar do popisania się "partyjną czujnością"
Pozdrawiam i raz jeszcze ŻEGNAM
B.
Nieopatrznie .... z roboczego zagonienia , nerwów i stresu spowodowanego technicznym PROBLEMEM ...nie dodałem słowa "witajcie" w swoim pierwszym poście....fakt, mea culpa w tej materii /pewnie bym się w weekend poprawił, na spokojnie wchodząc w new grupę/
... ale żeby mnie zaraz do śmietnika !?? - to jakaś paranoja tutejszej "władzy" ! <krzyk>
To pierwsze forum od 15 lat , gdzie wywalają za tego rodzaju "brak kultury osobistej" !! ..więc przepraszam ..ale NIE chcę być tak traktowany ! ..niech admin, mod czy inny czynnik "trzymający władzię" szuka sobie innych ofiar do popisania się "partyjną czujnością"
Pozdrawiam i raz jeszcze ŻEGNAM
B.
-
Kenobi
- Administrator
- Fanatyk T4
- 15
- Kontakt:
Ja osobiście cieszę się z twojej rezygnacji, bo jak widac brak kultury nie tylko widac było w twoim pierwszym poście ale i opis w "Lokalizacji" też obraża użytkowników mieszkających w Warszawie.
Warszawa to nie tylko paru chamskich polityków ale w większości normalnych i kulturalnych ludzi
Żegnam z nieukrywaną radością <england>
Warszawa to nie tylko paru chamskich polityków ale w większości normalnych i kulturalnych ludzi
-
Bohdan1
- Nowy T4
- 14
- Kontakt:
Mistrzu wiedzy wszelkiej ..Wyrocznio !Kenobi pisze:Ja osobiście cieszę się z twojej rezygnacji, bo jak widac brak kultury nie tylko widac było w twoim pierwszym poście ale i opis w "Lokalizacji" też obraża użytkowników mieszkających w Warszawie.
Otóż.. właściwa temu opisowi /avantarka/ emotka ..i z małej litery pisanie ..świadczy jednoznacznie o celu tegoż
Jak widzę ..z Twojego przypisu "politycznego" ...Doskonale zrozumiałeś jaki był mój cel !
Mimo tego, dolewasz oliwy do ognia, bo z tego co widzę, chcesz być tu "bogiem" i ustawiać reakcje innych
To jakże typowo polaczkowe /bo na pewno NIE POLSKIE! / pojmowanie "kultury" ...jest cechą wielu małych ludzi , którzy z szarego człowieczka /jak prawie my wszyscy, normalni/...dochrapali się "władzy" ..jakiejkolwiek !
Wiem , że zaraz wielu Twoich ...bardziej czy mniej fałszywych popleczników strzeli tu seriami poparcia ...Nie zdziwi mnie to , bo ciężko /a w zasadzie niemożliwym jest zdobyć się tu na szczerość , skoro wylecieć można za przeoczenie jednego słówka! ( niezależnie od powodu)
A żebyś, towarzyszu Kenobi, nie miał ziarna do siania nienawiści ...raz jeszcze powtórzę :
1. Nie przywitałem się , z powodu stresu , przemęczenia , pośpiechu i jeszcze kilku innych powodów ...i zamierzałem to spokojnie niedzielnie , naprawić, uzupełnić - tyle że ..na pewno nie zmuszony do tego i zbanowany z tak kretyńskiego powodu !
2. podpis avantarka NIE MA NIKOGO z WAS OBRAŻAĆj ...est wyraźną , skrajne satyryczną aluzją do wypowiedzi pewnego pana z w-wy ..i co najgorsze ...że o tym doskonale jak widać WIESZ !
Amen