Znaleziono 5 wyników

Return

autor: BOGUSS
05 lip 2011, 17:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: swiatla LED do jazdy dziennej

Lampy z linka allegro wyglądają dobrze , świecą jeszcze lepiej . W porównaniu do oryginalnych to granica światła i cienia na krótkich jest bardzo wyraźna. Zdecydowanie lepiej oświetlają drogę , żarówki H1 . Niestety w tym momencie dochodzi gust i tu moja rola się kończy. Ja odkupiłem nówki za bardzo...
autor: Ryś
26 kwie 2015, 11:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: silnik AFN, 1Z, AHU 1,9 TDI z seata do T4-co z elektryką

Hej mrugajace swiece to objaw bledow. Zaczytaj bledy silnika.
autor: andrewa1
03 kwie 2011, 21:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Rozbieranie i składanie skrzyni biegów "02G" (EFA Syncro

tym bym się nie przejmował bo to rysy techniczne od odlewu (kurczenie aluminium) w formie każda skrzynka to ma jeżeli chodzi o ostatnie dwie foty to masz chyba to już wybebeszone wodziki wałków zdejmujesz i masz dwa wałki osobno potem ściągaczem zsuwasz łożyska z obudowy ten sam sposób
autor: mikoli
04 kwie 2011, 23:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Rozbieranie i składanie skrzyni biegów "02G" (EFA Syncro

Za to trafiłem na kolejną przeszkodę, nie mogę ściągnąć koła stałego 3 i 4 biegu z wałka napędowego. Tylko prasa, ściągacze łamią zęby, jeżeli niewielki ubytek zęba to można składać. Tej skrzyni nie znam, ale z etki widać że piasta synchronizatora pierwszego i drugiego biegu zabezpieczona jest pier...
autor: Kenobi
13 kwie 2011, 21:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Osłona gumowa zabieraka

W t4 jest innej budowy przegub niż w "warbim". A koledzy których dziwi Twe nazewnictwo nie widzieli jak zbudowany jest przegub przy skrzyni biegów aut francuskich z lat 90-tych.l człowiek się uczy całe życie <up> dolny sworzeń - klucz SPLINE 14 (tak jest oryginalnie) tylko wtedy jeśli zos...