Mechanik - Bielsko-Biała
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
mieszkaros
- Nowy T4
- 3
- Model:
- Auto: Transporter
- podziekowal za post: 1 raz
- Kontakt:
Mechanik - Bielsko-Biała
Cześć,
Czy znacie dobrego, sumiennego i konkretnego mechanika od T4 w Bielsku lub okolicach?
Mój, do którego od lat jeździłem i nigdy się nie "przejechałem" niestety zachorował i prawdopodobnie zakończy karierę. A jest mistrzem i w 5 minut potrafił zdiagnozować problem a czasem pokierować naprawą przez telefon, kiedy byłem na wyjeździe.
Będę bardzo wdzięczny za namiary.
Dzięki.
mieszko
Czy znacie dobrego, sumiennego i konkretnego mechanika od T4 w Bielsku lub okolicach?
Mój, do którego od lat jeździłem i nigdy się nie "przejechałem" niestety zachorował i prawdopodobnie zakończy karierę. A jest mistrzem i w 5 minut potrafił zdiagnozować problem a czasem pokierować naprawą przez telefon, kiedy byłem na wyjeździe.
Będę bardzo wdzięczny za namiary.
Dzięki.
mieszko
-
Adampio
- Mistrz T4
- 10
- Model:
- Auto: T4 Multivan '95
- podziekowal za post: 160 razy
- otrzymal podziekowanie: 164 razy
- Kontakt:
Re: Mechanik - Bielsko-Biała
Fakt, Artur zna się i jest o rzut cięższym beretem od Bielska, ale chyba rzadko wchodzi na Forum i udziela się raczej na Pejzbuku. Ostatnio logował się tutaj blisko półtora miesiąca temu
-
mieszkaros
- Nowy T4
- 3
- Model:
- Kontakt:
-
mieszkaros
- Nowy T4
- 3
- Model:
- Kontakt:
-
Adampio
- Mistrz T4
- 10
- Model:
- Auto: T4 Multivan '95
- podziekowal za post: 160 razy
- otrzymal podziekowanie: 164 razy
- Kontakt:
https://www.facebook.com/artur.wilk.735mieszkaros pisze:Macie jakiś kontakt do Vikinga? Jak go namierzyć?
choć nie oczekuj błyskawicznego odzewu, a tym bardziej bliskiego wolnego terminu ;)
-
Probe041
- Nadteczkownik Nieuleczalny
- 15
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 163 razy
- otrzymal podziekowanie: 780 razy
- Kontakt:
Jest przycisk PW, jest obok też guzik z email, więc jak najbardziej są.mieszkaros pisze:Maju, tam nie ma żadnych danych kontaktowych...