Dzień dobry
Re: Witajcie i zaczynamy
Witaj,
ja ociągałem się z zakupem T3 (jako nowocześniejszego niż archaiczny T2, którego współmiałem ze 3 lata) przez co najmniej 6 lat aż wreszcie kupiłem... T4 :)
Jak lubisz klimaty T3 to T4 tylko przedliftowy
ja ociągałem się z zakupem T3 (jako nowocześniejszego niż archaiczny T2, którego współmiałem ze 3 lata) przez co najmniej 6 lat aż wreszcie kupiłem... T4 :)
Jak lubisz klimaty T3 to T4 tylko przedliftowy
-
piter111
- Nowy T4
- 8
- Kontakt:
Chyba jednak poliftowy, klimatu T3 nie odda chyba nawet przedliftowy T4, a zawsze to parę latek do przodu i jak się poszczęści to korozja mniejsza.
-
slimak
- Ikona forum
- 15
- otrzymal podziekowanie: 14 razy
- Kontakt:
Witamy na forum ;-) T3 to zacny pojazd, kiedyś miałem pryczę i mile ją wspominam choć długo się nią nie cieszyłem.
-
Jacenty
- Początkujący T4
- 15
- Kontakt:
-
bojmir
- Początkujący T4
- 8
- Kontakt:
witam szanowne gremium, mieszkam w miejscowości Szczerców ( łódzkie) na razie śmigam chrysler town&country 3.8 AWD ( zrobiona zabudowa turystyczna, prysznic, tarp) lecz rozglądam się za t4 z podnoszonym dachem ( 2 dorosłych i 2 dzieci). Mam nadzieję, że uda się coś kupić.
-
d1marti
- Nowy T4
- 8
- Kontakt:
Powitanie
Jestem nowym użytkownikiem forum VW na imie mi Marcin a ksywa to MARTIN i na wstępie witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Nie dawno zakupiłem VW T4 Doka i robię remoncik wiec chciałbym sie podzielic uwagami oraz zakresem prac jakie wykonałem w tym samochodzie. Oczekuję też że w razie napotkanych trudnośći w dalszej czesci remontu będę mógł liczyć na na pewno wiekszą wiedzę na temat VW, kolegów z forum.
-
T34
- Nowy T4
- 8
- Kontakt:
Dobry wieczór!
Witam serdecznie!
Jestem nowym użytkownikiem forum!
Jako,że posiadam T4 od kilku miesięcy chciałbym dołączyć do Waszej "rodziny".
Jestem z Wielkopolski okolice Czarnkowa, jeśli ktoś z użytkowników ma dobrego i godnego polecenia mechanika proszę o kontakt.
Dobrej nocy życzę.
Jestem nowym użytkownikiem forum!
Jako,że posiadam T4 od kilku miesięcy chciałbym dołączyć do Waszej "rodziny".
Jestem z Wielkopolski okolice Czarnkowa, jeśli ktoś z użytkowników ma dobrego i godnego polecenia mechanika proszę o kontakt.
Dobrej nocy życzę.
-
konserwa
- Samodzielny mechanik
- 11
- Kontakt:
-
kret
- Nowy T4
- 8
- Kontakt:
Witam na forum
Witam Sympatykow VW T4. Jestem Marcin, nowy na t4-forum. Jezdze T4 od pieciu lat, wyjsciowo byl to blaszak z silnikiem 1.9td 1998 rok. Przerobilem go na cos w rodzaju Party Bus, bylem nim tu i owdzie w Europie, teraz nadszedl czas na zmiane silnika. W miejsce poczciwego 68-mio konnego wstawiam 1.9tdi 110KM. Jak bedzie gotowy chetnie pochwale sie doswiadczeniami, a poki co, jesli Koledzy pozwola, poczytam to co na ten temat nazbieralo sie na Forum.
-
lech149
- Nowy T4
- 8
- Kontakt:
-
pittrans
- Znawca T4
- 13
- Kontakt:
-
Pszendza
- Nowy T4
- 8
- Kontakt:
Witam. Jestem użytkownikiem caravelli 2,5 ACV z 1997 roku. Auto posiadam od 9 lat, z czego przez ostatnie 4 lata stał nieużywany z powodu małego remontu. Auto niedawno wyjechało na nowo polakierowane, zakonserwowane, ale po 4 latach używania T5 zdecydowanie brakuje mocy i mam nadzieje że forum mi w tym pomoże. Pozdrawiam.
-
Bobobip
- Nowy T4
- 7
- Kontakt:
Witamy wszystkich
Od niedawna jesteśmy posiadaczami t4 2.5TDI z 2003r.
Chcieliśmy się z wami przywitać i podziękować za przyjęcie do grona :)
Niech blachy was nie wiodą jesteśmy z Zielonek koło Krakowa ;)
Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
Chcieliśmy się z wami przywitać i podziękować za przyjęcie do grona :)
Niech blachy was nie wiodą jesteśmy z Zielonek koło Krakowa ;)
Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
-
BenyBeny
- Nowy T4
- 7
- Kontakt:
Dzień dobry! Chcialbym serdecznie sie przywitac! Dotychczas sledzilem rozne watki na forum, przyszedl czas zeby nabyc Fajna t4 na codzien, obecnie w trakcie prac t3 1.9tdi :-) Mam nadzieje ze kupiłem róże bez kolców! :-)
Pozdrawiam, Beniamin
Pozdrawiam, Beniamin
-
Brek1981
- Nowy T4
- 7
- Kontakt:
Witajcie.
Witam serdecznie wszystkich sympatyków T4. Mieszkam w Sosnowcu i rozpoczynam przygodę z tym autem. Od dwóch tygodni jestem "szczęśliwym" posiadaczem T4 z roku 1998 z silnikiem 2,5 tdi 102 KM. Po zakupie okazało się, że zakup nie do końca był udany i auto ma milion ukrytych wad, które muszę zlikwidować. Z góry przepraszam za dużą ilość głupich pytań i zarazem dziękuję za odpowiedzi na nie :-). Pozdrawiam
Witaj, chyba większość kupiła swoja pierwsza Teczke z wadami. Ja swoja doprowadzałem do ładu pierwszy rok. Teraz już bym.pewnie lepiej wybrał, ale na tyle polubiłem tę że nie planuję nowego zakupu
-
konserwa
- Samodzielny mechanik
- 11
- Kontakt:
-
graf17
- Nowy T4
- 8
- Kontakt:
Przywitanie
Witam Szanownych Szacownych Forumowiczów. Bywawszy na innych forach przyzwycziłem się do obecności powitalni...
Nie wiem czy źle szukam ale nie znalazłem niestety więc przywitam się tutaj ( jak cos nie tak proszę o info ).
Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem T4, 2,5 TDI 102 kuce, blaszanka tylko w kolorze dość ostrym niebieskim ale za to z klimą <09> .Służyła niemieckiemu kafelkarzowi do roboty więc przebieg ok. 275 kkm uznaję za dość prawdopodobny nawet pomimo dwudziestolecia od urodzenia <09> Docelowo ma być minimalistyczny kamperek dla 2 osób ( w porywach trzech ) bo na tyle maksymalnie pozwala rejestracja na ciężarowy ( taki przyjechał z Niemiec więc niewiele można poradzić ).
Żeby nie zanudzać zakończę na tym. Postaram się więcej udzielać w innych wątkach w miarę możliwości
Pozdrawiam
Graf17
Nie wiem czy źle szukam ale nie znalazłem niestety więc przywitam się tutaj ( jak cos nie tak proszę o info ).
Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem T4, 2,5 TDI 102 kuce, blaszanka tylko w kolorze dość ostrym niebieskim ale za to z klimą <09> .Służyła niemieckiemu kafelkarzowi do roboty więc przebieg ok. 275 kkm uznaję za dość prawdopodobny nawet pomimo dwudziestolecia od urodzenia <09> Docelowo ma być minimalistyczny kamperek dla 2 osób ( w porywach trzech ) bo na tyle maksymalnie pozwala rejestracja na ciężarowy ( taki przyjechał z Niemiec więc niewiele można poradzić ).
Żeby nie zanudzać zakończę na tym. Postaram się więcej udzielać w innych wątkach w miarę możliwości
Pozdrawiam
Graf17
-
pittrans
- Znawca T4
- 13
- Kontakt:
-
graf17
- Nowy T4
- 8
- Kontakt:
Dzięki za to . jak się będę witał kolejny raz to już wiem że powitalnia jest w hide parku <sarkastyk>slimak pisze:Witamy na forum.
Wątek przeniosłem do... powitalni ;-)
-
trafior
- Nowy T4
- 7
- Kontakt:
Witam wszystkich Forumowiczów :)
Jestem posiadaczem T3, a T4 chodzi mi od jakiegoś czasu po głowie stąd moja obecność na forum :)
Mam nadzieję, że dowiem się tutaj sporo o T4, a może nawet znajdę mój wymarzony samochód :)
Jestem posiadaczem T3, a T4 chodzi mi od jakiegoś czasu po głowie stąd moja obecność na forum :)
Mam nadzieję, że dowiem się tutaj sporo o T4, a może nawet znajdę mój wymarzony samochód :)
-
Reno
- Początkujący T4
- 7
- Kontakt:
Witam Wszystkich posiadam T4Caravelle syncro 2.5 b/g rok 98 Przed zakupem auta posiłkowałem się wiedzą z Waszego Forum ,dzięki której łatwiej mi było podczas poszukiwań jak i oględzin auta na zweryfikowanie danego egzemplarza i na reszcie udało mi się zakupić poszukiwany model . Cieszę się ze jest takie forum dzięki Fajnym ludziom którzy dzielą się swoją wiedzą z innymi i pomagają w eksploatacji naszych T4 Pozdrawiam Daniel-Reno
-
mrq1976
- Nowy T4
- 9
- Kontakt:
Dobry Wieczór, śledząc T4 forum dorobiłem się już kolejnej Teczki, więc czas się ujawnić. Do tej pory jeździłem wersją wojskową z wolnossącym silnikiem. Ale marzyła mi się Syncro, no i w końcu jest. Jak zobaczycie pędzącą po Krakowie ( ale nie tylko) białą, na nieco większych gumach niż zwykle, to pewnie będzie moja: AXL 2003! Pozdrawiam Wszystkich, do zobaczenia i przeczytania.