Tylne hamulce tarczowe
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
-
wilu8
- Samodzielny mechanik
- 15
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 12 razy
- otrzymal podziekowanie: 36 razy
- Kontakt:
Tylne hamulce tarczowe
No wiec zmieniłem tylne tarcze i klocki wcześniej klocki założyłem bez blaszek teraz założyłem blaszki i boki klocków zeszlifowałem żeby klocek w blaszki pasował klocki poruszają sie w miare lekko w blaszkach ale nie ma luzu , problem w tym że mniej odbijają na nożnym i teraz niewiem czy wywalić blaszki ale bedzie luz czy wiecej podszlifować klocki żeby lużniej jeszcze były w blaszkach . Wszystko chodzi luzno zaciski i prowadnice. Ile powinno być zeszlifowane pod blaszki cały wąski wypust?
-
Probe041
- Nadteczkownik Nieuleczalny
- 15
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 163 razy
- otrzymal podziekowanie: 780 razy
- Kontakt:
Re: Tylne hamulce tarczowe
Jak masz za wysokie klocki aby zamontować blaszki to znaczy, że masz źle je dobrane. Przerabiałem temat wcześniej i jeździłem bez blaszek wcale z koni…login to view the rest of this post
This topic has 5 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się