Warsztat Zielona Góra
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
struś
- Nowy T4
- 14
- Model:
- Auto: Przed zakupem
- Kontakt:
Warsztat Zielona Góra
Witam. Polecam warsztat Diesel Elektronik na ul. Wojska Polskiego (za stacją Orlen)
Specjalizacja VW T4/T5 TDI ale podejmą się myślę każdego auta z grupy VAG z Dieslem.
http://www.dieselelektronik.pl/
Polecam bo wiem, że są tam naprawdę fachowcy.
Specjalizacja VW T4/T5 TDI ale podejmą się myślę każdego auta z grupy VAG z Dieslem.
-
Markub2
- Początkujący T4
- 13
- Model:
- Auto: t4, 94r obecnie 99r
- podziekowal za post: 5 razy
- Kontakt:
Re: Warsztat Zielona Góra
struś pisze:Witam. Polecam warsztat Diesel Elektronik na ul. Wojska Polskiego (za stacją Orlen)
Cześć jak cenowo wygląda u Nich diagnostyka silnika: kąt wtrysku, regulacja, itp
-
De'D
- Aktywny T4
- 13
- Model:
- Auto: Caravelle AT
- Opis: bigger is better
- podziekowal za post: 16 razy
- otrzymal podziekowanie: 17 razy
- Kontakt:
Markub2 pisze:struś pisze:
Cześć jak cenowo wygląda u Nich diagnostyka silnika: kąt wtrysku, regulacja, itp
Jak sie będziesz tam naprawiał to takie rzeczy są gratis... <31>
Komputer zawsze mam "przy okazji"
Nie potrzeba lepszego warsztatu w ZG ... wszystko jasne <yahoo>
-
strabler
- Nowy T4
- 11
- Model:
- Auto: Multivan
- Opis: T4, 2,5 TDI, 151 KM. rok 2000
- Kontakt:
A jakos inny warsztat w Zielonej Górze z aktualnym numerem ?
Może moglibyście kogoś polecić?
-
De'D
- Aktywny T4
- 13
- Model:
- Kontakt:
a co masz do zrobienia ?
Dieselelektronik jest kompleksowy do T4, a inni to wybiórczo... :)
Do Piotra trzeba dłuuuugo dzwonić czasami.. :P -->
Dieselelektronik jest kompleksowy do T4, a inni to wybiórczo... :)
Do Piotra trzeba dłuuuugo dzwonić czasami.. :P -->
strabler pisze:A jakos inny warsztat w Zielonej Górze z aktualnym numerem ?
-
pittrans
- Znawca T4
- 13
- Model:
- Auto: Caravelle
- podziekowal za post: 14 razy
- otrzymal podziekowanie: 34 razy
- Kontakt:
Witam, czy oprócz Piotr nie ma innego mechanika od teczek diagnosty VAG a w Zielonej, bo do niego trzeba długo czekać , wiem zaraz będzie że jak dobry to zajęty ale tydzień to chyba za długo na diagnostykę, a gdzie jeszcze ewentualnie napraw.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
De'D
- Aktywny T4
- 13
- Model:
- Kontakt:
Ciężko powiedzieć generalnie tam gdzie dobrze robią to i kolejki są... :)
Poszukaj w google auto brrum, i MP serwis może gdzieś sie wepchasz
Poszukaj w google auto brrum, i MP serwis może gdzieś sie wepchasz
-
xkazikx90
- Nowy T4
- 9
- Model:
- Auto: transporter
- Kontakt:
Korzystał ktoś może z usług serwisu przy ul. Miodowej http://www.moto-uslugi.com/warsztat/zie ... a/abc-auto ? jakieś opinie? Ewentualnie moglibyście podrzucić namiary na jakiegoś zaufanego mechanika?
-
pittrans
- Znawca T4
- 13
- Model:
- Kontakt:
Ja do niego jadę w środę na pogaduchę . A gość jest dobry już nie raz mi konkretnie pomógł .
-
radecki
- Aktywny T4
- 15
- Model:
- Opis: Sekcja DOLNO-śląsko-Opolska!
- podziekowal za post: 11 razy
- otrzymal podziekowanie: 16 razy
- Kontakt:
Wiedzę ma to fakt, chłopaki robią robotę zwłaszcza jeśli chodzi o T4. W naszej okolicy najlepszy warsztat uważam gdzie bezpiecznie można oddać T4 na serwis. Korzystałem kilkakrotnie z ich usług. Lecz jedna uwaga - raz oddałem piec d5ws do sprawdzenia, po kilku tel info że piec już po serwisie, do wymiany była świeca i zostało to zrobione, po kolejnych tel i wizytach udało się umówić ( okres 1,5 miesiąca ) na założenie pieca i zrobienie paru innych rzeczy. Zajeżdżam na miejsce okazuje się że nie ma mojego pieca, szef nie dopilnował a pracownik zamontował piec do innego auta przynajmniej taką wersję usłyszałem. Tymczasowo zamontowany został inny piec też po serwisie i jest ok, ostatnio zajechałem i dostałem zapewnienie że piec mi wymienią na taki jak przywiozłem. Taka sytuacja gdzie nikogo nie obwiniam, szef " wybrnął z twarzą". Kolejnym wielkim plusem jest że mają ogromne zaplecze z częsciami do T4, w trakcie napraw robota nie staje. Zdecydowanie polecam, lecz dopilnować roboty nie zaszkodzi.
-
flax
- Znawca T4
- 14
- Model:
- Auto: California Exclusive
- podziekowal za post: 25 razy
- otrzymal podziekowanie: 26 razy
- Kontakt:
Radecki dzieki za opinie. Ja tam bede prawdopodobnie w czwartek swoja landara. Ponoc sie miesci dlugie z wysokim dachem...
-
fff
- Nowy T4
- 9
- Model:
- Auto: VW
- Kontakt:
Witajcie,
ja powiem kogo omijać. Nie podam w to miejsce innego mechanika byście nie pomyśleli, że robię reklamę komuś czyimś kosztem. Zakład, który radzę omijać w Zielonej Górze to MP Serwis. Teren Lumelu pod wiaduktem na sulechowskiej. Piotr Sołtysiak.
Facet jest tak niesłowny i nieterminowy, że zęby bolą. W piątek odstawiłem auto. Spytałem czy zrobi przez tydzień bo bardzo potrzebowałem auta na za tydzień. We wtorek przyszłego tygodnia zadzwoniłem jeszcze spytać czy na pewno zdąży do piątku bo jak nie to zdążę jeszcze zrobić gdzie indziej. "Tak, zdążę". Przyjeżdżam po tygodniu od pozostawienia auta a on nawet maski nie podniósł. Ręce opadają. Mało tego! Nie mogłem odebrać auta bo kluczyki miał w biurze. Biuro zamknięte a on nie odbiera telefonu! Dobrze, że miałem w domu drugi kluczyk. To jeszcze nie wszystko. Na miejscu spotkałem rozżalonego człowieka, któremu trzyma auto już trzy tygodnie. Problem w tym, że już rozbebeszone i chłop nawet uciec od niego nie może tak jak ja. Tragedia! Omijać szerokim łukiem. Można auta pozbyć się na kilka tygodni. Dziękuję za taką "naprawę" !!!!! Bierze auta, rozbebeszy, nieruchome wszystkie, bierze się za następne. Wszystko po kawałku rozgrzebane. Tragedia! Ludzie powinni ostrzegać się przed takimi typami. Gdyby mnie ostrzegł ktoś przed postawieniem auta, uniknąłbym wielu nieprzyjemności. Życzę wszystkim, że uda się wam skutecznie omijać tak nierzetelnych ludzi.
ja powiem kogo omijać. Nie podam w to miejsce innego mechanika byście nie pomyśleli, że robię reklamę komuś czyimś kosztem. Zakład, który radzę omijać w Zielonej Górze to MP Serwis. Teren Lumelu pod wiaduktem na sulechowskiej. Piotr Sołtysiak.
Facet jest tak niesłowny i nieterminowy, że zęby bolą. W piątek odstawiłem auto. Spytałem czy zrobi przez tydzień bo bardzo potrzebowałem auta na za tydzień. We wtorek przyszłego tygodnia zadzwoniłem jeszcze spytać czy na pewno zdąży do piątku bo jak nie to zdążę jeszcze zrobić gdzie indziej. "Tak, zdążę". Przyjeżdżam po tygodniu od pozostawienia auta a on nawet maski nie podniósł. Ręce opadają. Mało tego! Nie mogłem odebrać auta bo kluczyki miał w biurze. Biuro zamknięte a on nie odbiera telefonu! Dobrze, że miałem w domu drugi kluczyk. To jeszcze nie wszystko. Na miejscu spotkałem rozżalonego człowieka, któremu trzyma auto już trzy tygodnie. Problem w tym, że już rozbebeszone i chłop nawet uciec od niego nie może tak jak ja. Tragedia! Omijać szerokim łukiem. Można auta pozbyć się na kilka tygodni. Dziękuję za taką "naprawę" !!!!! Bierze auta, rozbebeszy, nieruchome wszystkie, bierze się za następne. Wszystko po kawałku rozgrzebane. Tragedia! Ludzie powinni ostrzegać się przed takimi typami. Gdyby mnie ostrzegł ktoś przed postawieniem auta, uniknąłbym wielu nieprzyjemności. Życzę wszystkim, że uda się wam skutecznie omijać tak nierzetelnych ludzi.
-
pittrans
- Znawca T4
- 13
- Model:
- Kontakt:
Uważam, ze taka informacja też ważna aby ktoś nie wpakował się . <england>
-
macius1986
- Nowy T4
- 4
- Model:
- Auto: T4 multivan
- Kontakt:
Witam. Czy możecie podać jakieś konkretniejsze namiary na tego mechanika z Zielonej (numer telefonu, adres), bo strona internetowa nie działa.
-
pittrans
- Znawca T4
- 13
- Model:
- Kontakt:
W Zielonej na Wojska Polskiego jest za Orlenem jak wjedziesz na parking za stacja od razu widać.
https://www.cylex-polska.pl/firmy/warsz ... 37189.html
https://www.cylex-polska.pl/firmy/warsz ... 37189.html
-
qbek15
- Początkujący T4
- 5
- Model:
- Kontakt:
Serwis wygląda na opuszczony albo jakaś przerwa wakacyjna. Nikt nie odbiera. Na pewno ten serwis jeszcze działa?
-
pittrans
- Znawca T4
- 13
- Model:
- Kontakt:
Byłem tam w piątek (16.07). Pracują od 8-16 i twardo się tego trzymają. Pełno t4 na placu. A co dokładnie potrzebujesz?
-
Dalimir
- Nowy T4
- 1
- Model:
- Auto: T4
- Kontakt:
Czy ten warsztat jeszcze istnieje? Strona www nie działa, a na mapach googla też nic pod tym adresem nie pokazuje