Witam, znalazłem ostatnio w necie coś takiego:
http://www.telwis.pl/uniwersalny-komput ... p-119.html
zastanawiam się nad zakupem ów ustrojstwa i wstawienia gdzieś na konsolę. Kwestia jest taka czy to naprawdę zda egzamin czy opłaca się inwestować w takie "gadżety"? Mi to się jako tako podoba ale innej ciekawej alternatywy nie znalazłem. Jeżeli macie jakieś doświadczenia w tym gadżetem to opiszcie swoje "doznania" :P A może macie zamontowanie w swoich autkach lepsze rozwiązanie??
mini komputer pokładowy - kto ma doświadczenie w tej sprawie
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
FocusMED
- Samodzielny mechanik
- 14
- Model:
- Auto: T4 Ambulans
- podziekowal za post: 3 razy
- otrzymal podziekowanie: 57 razy
- Kontakt:
Re: mini komputer pokładowy - kto ma doświadczenie w tej spr
W zwykłym TD to na pewno nie zda egzaminu, bo po prostu nie będzie działać.
This topic has 42 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się