Znaleziono 5 wyników

Return

autor: FocusMED
27 lis 2011, 22:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: mini komputer pokładowy - kto ma doświadczenie w tej spr

Ten bajer bierze dane z jednostki sterującej silnikiem (czas wtrysku, temp, obroty itp.) w twoim silniku niema żadnej elektroniki więc niema skąd brać sygnałów. Zresztą ja ogólnie średnio to widzę w dieslu z mechanicznym wtryskiem nawet sterowanym przez ECU, do tego muszą być elektrycznie sterowane ...
autor: piotruuch
12 gru 2011, 18:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: mini komputer pokładowy - kto ma doświadczenie w tej spr

nie znam się super na elektronice ale to co pisze focus_med nie jest do końca prawdą. W zależności o jakie funkcje tego komputera CI chodzi. On w ogóle nie ma nic wspólnego z wymienionymi przez focusa parametrami. tak więc: 1)prędkość podłączysz z czujnika prędkości przy kole (ten sam sygnał co do l...
autor: Bercik
21 sty 2013, 0:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: coś mnie tu pękło tylko jak to ustrojstwo się nazywa...

Hej. Gdybys szukal uzywki to uderz na ul. Wojska Polskiego. Tam za stacja paliw jest warsztat tylko T4 i t5. Czlowiek ma naprawde sporo czesci.
autor: czester52
20 sty 2013, 23:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: coś mnie tu pękło tylko jak to ustrojstwo się nazywa...

Dokładnie. Trzeba odginać aż zeskoczy z kulki. Później żeby założyć, najlepiej użyć dużej żaby używanej w hydraulice. Tylko zanim założysz nowy łącznik weź dokładnie rozpuszczalnikiem wyczyść te gumowe tulejki w środku bardzo dokładnie i jak będziesz zakładał daj troszkę smaru. Od razu będą biegi lż...