Cześć,
mam ciekawy przypadek. podczas jazdy wyłączył mi się wzmacniacz audio(tak jakby coś z prądem), ale dojechałem pod dom i auto stało kilka godzin. Na półciepłym silniku odpalił zaskakująco słabo to znaczy długo kręcił i tak ciężko i po uruchomieniu chodził jeszcze kilkanaście sekund zanim dojechałem do bramy i zgasł. Zgasł i już nie odpala od tej chwili. Mając w pamięci ten trzask systemu audio zacząłem sprawdzać przekaźniki i przekaźnik 102 od grzenia świec wyglądał na taki nadający się do wymiany. Więc kupiłem, wymieniłem ale wciąż kręci ale nie odpala. Słuchajcie czego szukać dalej jak myślicie ?
pozdrawiam Was Michał
2.4 aab problem z odpaleniem, nie odpala
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
waskiSIM
- Nowy T4
- 3
- Model:
- Auto: multivan
- Kontakt:
-
macvan
- Forumowicz T4
- 4
- Model:
- Auto: Multivan 94'
- otrzymal podziekowanie: 5 razy
- Kontakt:
Re: 2.4 aab problem z odpaleniem, nie odpala
Jak podejrzewasz ze masz problem z elektryka to sprawdź zasilanie na elektrozaworze pompy wtryskowej. Pozatym z ładowaniem wszystko ok? Silnik w ogóle…login to view the rest of this post
This topic has 7 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się