Witam,
Tak jak w temacie.
Wiem, ze moze ktos powiedziec, ze 2.5tdi nowoczesniejszy,mocniejszy, bardziej sie nadaje.
Ja sobie zalozylem, ze chce samochod przerobic na olej rzepakowy. 2.4d nadaje sie idealnie.
Szukam samochodu docelowego, na b dlugi czas, na wyjazdy dlugie po Europie, marzenie islandia, a tam musi byc syncro.
I teraz co widze w gloszeniach..Ze ladne syncro to z regoly nowsze syncro po 96 roku, tylko ze 99proc ma silnik 2.5tdi...
Czy np jakbym kupil 2.5tdi i znalalzl dobry silnik 2.4d, to jakies dodatkowe koszty musialbym poniesc? Jak to zrobic? Co potrzeba? Jaki jest koszt taiej przekladki, moze na forum jest ktos kto by mogl sie tym zajac. Tak myslalem zeby sprzedac ten 2.5tdi a za to kupic 2.4d....Prosze cos podpowiedziec...Czy wogole cos takiego jest oplacalne..Czy kupic syncro starsze z 2.4 np multivana ideal, jezeli chodzi o spanie itp..California za ciezka i za duzo niepotrzebnych rzeczy wedlug mnie.
pozdr m.
Przekladka t4syncro z 2.5tdi na 2.4d
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
blotniak
- Nowy T4
- 8
- Model:
- Auto: syncro
- Kontakt:
-
ozyrys486
- Samodzielny mechanik
- 10
- Model:
- Auto: T4 transporter
- podziekowal za post: 4 razy
- otrzymal podziekowanie: 25 razy
- Kontakt:
Re: Przekladka t4syncro z 2.5tdi na 2.4d
na pewno skrzynia do 2,5 a 2,4 są inne
cześć elektryki też do wyprucia bo nie będzie nie potrzebna
mi się wydaję że lepiej było by c kupić 2,4 i n…login to view the rest of this post
cześć elektryki też do wyprucia bo nie będzie nie potrzebna
mi się wydaję że lepiej było by c kupić 2,4 i n…login to view the rest of this post
This topic has 11 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się