Pytanie mam , nie chodzi o to jak tylko o to czy można dostać gdzieś same te blaszki pod rączkę nad drzwiami na prawą stronę ?? Jak wiadomo w transporterze obudowa słupka a zarazem części dachu na drzwiami jest inaczej wyprofilowana jak w multivanie czy caravelli. Uchwyt jest przykręcony bezpośrednio do blachy , w multivanie i caravelli jest dogrzany taki profil a właściwie dwa i dopiero nałożony plastik i przykręcony uchwyt do tych profili. Chodzi mi właśnie o te profile czy to można gdzieś w aso dostać ??
Podobne wzmocnienie jest pod uchwyt na słupku B pomiędzy drzwiami pasażera a drzwiami przesuwnymi , to wzmocnienie już mam zakupione w aso , część pod numerem 703 858 686... choć muszę powiedzieć ze pod tym numerem jest wzmocnienie na lewą stronę jak ma się drzwi z lewej strony przesuwne, przynajmniej ja takie dostałem i musiałem je przemodelować ciupkę... może coś podobnego jest do dostania właśnie do tego uchwytu nad drzwi pasażera z prawej strony ??
Jak Wy, którzy montowaliście plastiki z multika/caravelle w "gołej" wersji rozwiązaliście ten problem ?? Wiem , można dorobić z blachy takie mocowania , ale wolałbym jednak oryginał jakby się dało dostaw gdzieś....
Na razie nie jest to pilny temat ponieważ i tak nie mam tych plastików ale na pewno będę je szukał więc i będę musiał coś pomyśleć nad tych uchwytem... Chyba ze uda mi się dostać plastik od anglika bez dziur pod uchwyt wiec bez uchwytu bym zamontował bo mi on do niczego potrzebny nie jest, ale wątpię czy się da dostać taki...
Montaz plastików słupkow przód od multika w transporterze.
-
Sterciu
- Ekspert T4
- 15
- Model:
- Auto: T5.1 , T6.0
- podziekowal za post: 24 razy
- otrzymal podziekowanie: 210 razy
- Kontakt:
Montaz plastików słupkow przód od multika w transporterze.
Ostatnio zmieniony 24 sie 2013, 11:14 przez mora, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: literówki bardzo liczne
Powód: literówki bardzo liczne
-
Probe041
- Nadteczkownik Nieuleczalny
- 15
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 163 razy
- otrzymal podziekowanie: 780 razy
- Kontakt:
Re: Montaz plastików słupkow przód od multika w transporterz
I jak sobie poradziłeś z tematem? U mnie straszą dziury na rączki po obu stronach :)
This topic has 10 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się