Witam po długim czasie mojej nieobecności na forum ( oczywiście nie było mnie bo t4 sprawowała się rewelacyjnie do dziś)
zgłaszam się do was z problemem.
Mam t4 2001 2,5TDI SYNCRO 9 osobowy,
Auto ma przejechane 230tyś. Przez większość czasu jeździłem sam lub w 2 osoby ( bardzo lubię t4), czasami przewoziłem coś bez foteli.
Od niedawna słyszę dziwny świst przy odejmowaniu nogi z gazu, po chwili cichnie ( dodatkowo miga kontrolka pomarańczowa oleju pięć razy przed odpaleniem) olej sprawdzałem i jest ok, nawet trochę na wszelki wypadek dolałem. Dźwięk trochę przypomina jazdę autobusem. Wydaje mi się że auto po odpaleniu jest głośniejsze - stojąc na zewnątrz ( ale to może tylko tłumik).
Nie stracił mocy i nie puka pedał sprzęgła przy lekkim dociśnięciu.
Proszę pomóżcie.
dziwny świst
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Johny_Mnemonik
- Początkujący T4
- 14
- Model:
- Auto: t4
- podziekowal za post: 1 raz
- Kontakt:
This topic has 28 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się