Znaleziono 8 wyników

Return

autor: stamart
01 paź 2012, 16:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: odsunięcie fotela

Jest jeszcze opcja aby odkręcić całą podstawę fotela od podłogi 4 śruby 16stki bodajże. Ale wątpię żeby to jakoś pomogło ponieważ z tego co wiem to blokada będzie bezpośrednio w szynie. Ja miałem podobny problem z tym że u mnie nie dało się odsunąć fotela dalej niż za tą blokadę. Odkręciłem wywaliłe...
01 paź 2012, 15:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: odsunięcie fotela

Od strony ręcznego mniej więcej w połowie szyny jest (przynajmniej u mnie)taki mały plastikowy wihajster. Spróbuj go lekko podciągnąć do góry i wtedy dosunąć fotel.
08 paź 2012, 23:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: T4 ACV Przestal palic !

Ja bym podpiął do kompa i sprawdził czy nie ma jakiś błędów.
28 mar 2013, 10:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Podsufitka

Kolego jeśli masz w swoim mieście sklep Komfortu to podjedź i wypożycz sobie odkurzacz piorący. Koszt to: 1zł za wypożyczenie + 52 zł za płyn do prania (kaucja zwrotna 300). Komfortowy odkurzacz ma to do siebie że od razu wciąga cały spryskany płyn i wszystko szybko schnie. Sam tak prałem i było ok....
23 cze 2014, 20:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Problem Pali nie pali

kostka do wymiany. Tylko nie kupuj najtańszej bo będziesz za dwa miechy znów wymieniał
23 cze 2014, 21:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Problem Pali nie pali

jest jeszcze opcja stacyjki ale przeważnie padnie ci kilka kostek zanim padnie stacyjka. Wymień jak najszybciej, ja omal auta nie spaliłem bo niesprawna kostka nie rozłączyła rozrusznika i zapalił się w trakcie jazdy, na szczęście skończyło się tylko na spalonym rozruszniku.