Od jakiegos czasu zaczela mi wyc pompa wspomagania
Odglos wystepuje tylko na wyzszych obrotach,jesli krece kierownica na postoju bez dodawania gazu jest cicho
Wspomaganie dziala normalnie niezaleznie od obrotow silnika
Narazie wymienilem plyn do wspomagania (kupilem w ASO) i zrobilem plukanke ale nic nie pomoglo
Nie wiem czy szukac nowej pompy,czy maglownicy
Jest mozliwosc ze maglownica (regenerowana 3 lata temu) ciezko chodzi i przez to pompa wyje?
Chodz z drugiej strony na wolnych obrotach silnik specjalnie nie zwalnia i nie wyglada by mu bylo za ciezko
Jak sprawdzic co jest do naprawy lub wymiany?
Jesli okaze sie ze pompa,to czy pompa wspomagania podejdzie od 2.5 TDI
Wedlug etki pompy sa rozne i do mojego AAF przestano produkowac (bez czesci zamiennej)
Sprzedawcy na allegro twierdza znowu ze pompy sa zamienne np http://allegro.pl/pompa-wspomagania-tra ... 17087.html
etka mowi ze w moim wystepowala pompa 044145157AX
pompa np od acv ma nr 7DO 422 155
Pompa wspomagania wyje
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
-
Probe041
- Nadteczkownik Nieuleczalny
- 15
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 163 razy
- otrzymal podziekowanie: 780 razy
- Kontakt:
Re: Pompa wspomagania wyje
U mnie jak pompa padała to wyło na postoju na początku przy kręceniu kierownicą a później już w czasie jazdy i nie na wysokich obrotach. Do tego zaczę…login to view the rest of this post
This topic has 11 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się