Dzień dobry
-
mora
- Znawca T4
- 14
- Kontakt:
-
VWT4
- Forumowicz T4
- 14
- Kontakt:
-
czester52
- Specjalista T4
- 14
- Kontakt:
-
Pulsar
- Nowy T4
- 14
- Kontakt:
Re: Witajcie i zaczynamy
Witam!
niedawno sie zarejestrowalem. jestrem z 3miasta.
Posiadam VW golfa. Rodzina się powiększyła i marzy mi sie multivan, tylko jak na razie nie wiem w której edycji.
Licze ze tematy i wiedza tu udostępiona ułątwią mi wybór
Pozdrawiam
niedawno sie zarejestrowalem. jestrem z 3miasta.
Posiadam VW golfa. Rodzina się powiększyła i marzy mi sie multivan, tylko jak na razie nie wiem w której edycji.
Licze ze tematy i wiedza tu udostępiona ułątwią mi wybór
Pozdrawiam
-
chmielik
- Ikona forum
- 15
- Kontakt:
Witaj Pulsar jak będziesz szukał to coś znajdziesz .......a i na pewno pomożemy w miarę możliwości
-
mora
- Znawca T4
- 14
- Kontakt:
-
maja
- Administrator
- Kierowca T4
- 15
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
Witaj,może będzie bardziej przyjemnie pomykało się przez Trójmiasto jak coraz więcej T4 z naklejkami pojawi się :) bo jak na razie to ciężko taką znaleźć.
-
Pulsar
- Nowy T4
- 14
- Kontakt:
też mam taką nadzieje. Jak obserwuje to T4 to głownie brygady budowlane wykorzystują (zresztą do podobnybnych celów auto zostało stworzone).
Ale żal ściska, jak widzisz kilkunastoletnie auto zapuszczone (niezaleznie od marki i modelu). Mnie rodzice wychowali tak, że jak coś mam to dbam o to. A jak coś jest nie tak to chodze potem chory:)
Ale żal ściska, jak widzisz kilkunastoletnie auto zapuszczone (niezaleznie od marki i modelu). Mnie rodzice wychowali tak, że jak coś mam to dbam o to. A jak coś jest nie tak to chodze potem chory:)
-
przemonia619
- Samodzielny mechanik
- 14
- Kontakt:
Pulsar witamy na forum i zapraszamy na spoty zawsze jest kilka aut i będziesz miał możliwość obejrzenia od środka co kto ma :) i co by Tobie pasowało
-
czester52
- Specjalista T4
- 14
- Kontakt:
Jako, że do tej pory nie wszyscy wiedzą jak się nazywam, pomimo, iż nie raz ze mną przebywali i rozmawiali to się przedstawię. Mam na imię Adrian, mieszkam We Wrocławiu- taka wieś koło Oławy. Mam granatowego służbowego transportera z 1995 roku.
-
Kenobi
- Administrator
- Fanatyk T4
- 15
- Kontakt:
czester52 pisze:Jako, że do tej pory nie wszyscy wiedzą jak się nazywam, pomimo, iż nie raz ze mną przebywali i rozmawiali to się przedstawię. Mam na imię Adrian, mieszkam We Wrocławiu- taka wieś koło Oławy. Mam granatowego służbowego transportera z 1995 roku.
<szok> <zastrzelę> <victory>
witaj miszczu
-
wojtasss
- Forumowicz T4
- 14
- Kontakt:
Witam , jestem posiadaczem Multivana 2.5TDi 151KM 2003r. Auto zakupiłem niedawno i ma kilka defektów które mam nadzie z pomoca forum usunę :). Jezdzi na trasie Francja-Polska więc musi byc sprawny :)
-
chmielik
- Ikona forum
- 15
- Kontakt:
-
mora
- Znawca T4
- 14
- Kontakt:
-
Pościg
- Początkujący T4
- 14
- Kontakt:
Witam wszystkich kolegów i koleżanki na forum.Jestem z Gdańska i od paru dni śledzę Wasze forum szukając kilku odpowiedzi na nurtujące mnie pytania, związanie z nowym nabytkiem jakim jest VW T4 z 2002 roku 2.5 TDI wersja 88KM.Wyposażenie to szyby,lusterka elektr.tempomat i centralny zamek we wszystkich drzwiach.Paka jak nowa, ładnie obita dyktą i deskami na podłodze.Drzwi tylne podwójne z szybami.
Zakupiłem samochód od brata,który długo szukał samochodu do firmy.Zakupił go z Holandii w kwietniu tego roku.
Moja T4 jest 2 miejscowym transporterem ,ale wnętrze kabiny jest od multivana.Przebieg oryginalny to 196kkm(wszystko na to wskazuje o samochód wygląda jak nowy)
Jedyne zmiany jakie już dokonałem to wymiana fotela pasażera z podłokietnikami na podwójny fotel,abym mógł zabrać kobitkę z malutkim dzieckiem.Swój fotel tapicerowi zleciłem obicie takim samym welurem jak ten podwójny i dodatkowo 3-punktowy pas .Wyszło cudownie.
Zrobiłem samochodem w dwa tygodnie ok 4 kkm i jestem zadowolony bardzo.Wcześniej śmigałem Passatem B5 i myślałem,że T4 będzie jak ciężarówka.....zaskoczyłem się bo tak nie jest.Jest cicho i wygodnie.Może prędkości przelotowe niższe, niż w osobówce(chociaż bardziej ze względu na oszczędności w spalaniu)niż w samych możliwościach.
To tyle na początek o moim nowym nabytku.Mam nadzieje,że tak szybko podjętej decyzji o kupnie nie będe żałował i że wybrałem dobrze.
P.S.Jedyną wadą jaka dostrzegłem to zamek centralny,który szalał.Po odłączeniu jak sądze wadliwego mastera w moich drzwiach problem ustał.Musze jedynie zakupić dobry siłownik.
Pozdrawiam i liczę na pomoc w przyszłości.
Zakupiłem samochód od brata,który długo szukał samochodu do firmy.Zakupił go z Holandii w kwietniu tego roku.
Moja T4 jest 2 miejscowym transporterem ,ale wnętrze kabiny jest od multivana.Przebieg oryginalny to 196kkm(wszystko na to wskazuje o samochód wygląda jak nowy)
Jedyne zmiany jakie już dokonałem to wymiana fotela pasażera z podłokietnikami na podwójny fotel,abym mógł zabrać kobitkę z malutkim dzieckiem.Swój fotel tapicerowi zleciłem obicie takim samym welurem jak ten podwójny i dodatkowo 3-punktowy pas .Wyszło cudownie.
Zrobiłem samochodem w dwa tygodnie ok 4 kkm i jestem zadowolony bardzo.Wcześniej śmigałem Passatem B5 i myślałem,że T4 będzie jak ciężarówka.....zaskoczyłem się bo tak nie jest.Jest cicho i wygodnie.Może prędkości przelotowe niższe, niż w osobówce(chociaż bardziej ze względu na oszczędności w spalaniu)niż w samych możliwościach.
To tyle na początek o moim nowym nabytku.Mam nadzieje,że tak szybko podjętej decyzji o kupnie nie będe żałował i że wybrałem dobrze.
P.S.Jedyną wadą jaka dostrzegłem to zamek centralny,który szalał.Po odłączeniu jak sądze wadliwego mastera w moich drzwiach problem ustał.Musze jedynie zakupić dobry siłownik.
Pozdrawiam i liczę na pomoc w przyszłości.
-
chmielik
- Ikona forum
- 15
- Kontakt:
-
maverickt4
- Stały bywalec
- 15
- Kontakt:
-
Pościg
- Początkujący T4
- 14
- Kontakt:
Jeśli tylko czas pozwoli z chęcią...zawsze wymiana poglądów i podpatrzenie wielu modyfikacji mile widziana jest... <tak1>maverickt4 pisze:Witamy kolegę na forum i zapraszamy na spoty w 3miście..
-
mora
- Znawca T4
- 14
- Kontakt:
-
Sebii
- Forumowicz T4
- 14
- Kontakt:
Witam. Nazywam się Sebastian jestem z Ostrowca Świętokrzyskiego i jeżdżę Transporterem 2.5 TDI 150PS po lifcie to już drugi mój bus pierwszy był też transporter ale przed liftem I troszkę słabszym silnikiem 102PS:D Mam nadzieje że dowiem się wielu ciekawych rzeczy o moim busie. Pozdrawiam wszystkich
-
Bartolini80
- Początkujący T4
- 14
- Kontakt:
Witajcie.
Mam na imie Bartek. Od 2-ch dni mam nareszcie swojego Transportera 2,5 TDI 102KM. Starszawej daty (97), ze sporym przebiegiem (285tkm), ale mimo wszystko dostarcza mi sporo radosci.
Mysle, ze z Wasza pomoca bedzie mi sluzyl przez nastepne 200tkm.
Pozdrawiam,
Bartolini.
Mam na imie Bartek. Od 2-ch dni mam nareszcie swojego Transportera 2,5 TDI 102KM. Starszawej daty (97), ze sporym przebiegiem (285tkm), ale mimo wszystko dostarcza mi sporo radosci.
Mysle, ze z Wasza pomoca bedzie mi sluzyl przez nastepne 200tkm.
Pozdrawiam,
Bartolini.
-
chmielik
- Ikona forum
- 15
- Kontakt:
-
mora
- Znawca T4
- 14
- Kontakt:
-
ipp
- Nowy T4
- 14
- Kontakt:
Witam
Od miesiac jestem wlascicielem t4 long w wersji "blaszak" silnik 2.4 D rocznik troszke star bo 92 ale blachy w ladnym stanie.
pzdr.
Slawek
Od miesiac jestem wlascicielem t4 long w wersji "blaszak" silnik 2.4 D rocznik troszke star bo 92 ale blachy w ladnym stanie.
pzdr.
Slawek
-
yrroo28
- Stały bywalec
- 15
- Kontakt:
ipp pisze:Witam
pzdr.
Slawek
Witaj Sławku! <england> Przedstaw furkę w odpowiednim dziale <good>
-
krzysztofturoboś
- Forumowicz T4
- 14
- Kontakt:
pozdrawiam wszystkich jestem z wami od niedawna ale jest ok,naprawdę pomaga ta strona, mała encyklopedia t4. Ja dzięki wam naprawiłem auto dziękuje.
-
mora
- Znawca T4
- 14
- Kontakt:
-
tomekchorzow
- Początkujący T4
- 14
- Kontakt:
-
mora
- Znawca T4
- 14
- Kontakt:
-
czup
- Nowy T4
- 13
- Kontakt:
Powitać : )
mam na imię Łukasz i przybyłem tu po to, po co każdy - by delektować oczy T4 - przed planowanym na przyszłość zakupem.
Puki co jeżdżę seatem toledo, ale to mix vw golfa i passata i przy nim wszystko grzebie sam.
Cieszy widok tylu informacji i takiego doświadczenia w użytkowaniu i naprawach T4.
Ogarniam mechanikę i elektrykę/ elektronikę w auto wiec zapewne będę miał okazję także pomóc :)
mam na imię Łukasz i przybyłem tu po to, po co każdy - by delektować oczy T4 - przed planowanym na przyszłość zakupem.
Puki co jeżdżę seatem toledo, ale to mix vw golfa i passata i przy nim wszystko grzebie sam.
Cieszy widok tylu informacji i takiego doświadczenia w użytkowaniu i naprawach T4.
Ogarniam mechanikę i elektrykę/ elektronikę w auto wiec zapewne będę miał okazję także pomóc :)