Witam, jestem nowym użytkownikiem...
Mam problem a mianowicie, kupiłem T4 rok 95 2.4D ma tachograf który jest uszkodzony gdyż nie pokazuje prędkości poziomu paliwa temperatury wody itp. chcę go wymienić na zwykły licznik, jak się do tego zabrać i czy to możliwe i jaki licznik zakupić?
Jeżeli ktoś z kolegów ma części potrzebne do wymiany chętnie zakupie.
Tachograf, wymiana na zwykły licznik
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
PolKusT4
- Nowy T4
- 13
- Model:
- Auto: T4
- Kontakt:
-
motoria
- Samodzielny mechanik
- 14
- Model:
- Auto: Transporter
- podziekowal za post: 7 razy
- otrzymal podziekowanie: 27 razy
- Kontakt:
Re: Tachograf, wymiana na zwykły licznik
Musisz zakupić konsole(po wyjęciu tacho masz wycięta górę w starej),licznik, linkę licznika i czujnik poziomu paliwa.licznik i czujnik paliwa najlepie…login to view the rest of this post
This topic has 20 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się