Mam problem z lekko kopcącym autem na siwo czarno. Auto ma kopa,dobrze odpala, ostatnio zauważyłem nieszczelność na dolocie (naprawione). Trochę poczytałem i zaczynam działać. Przyjrzałem się kątowi i widzę że za bardzo skacze. Zaznaczę że rozrząd wymieniony 30 tys temu, razem z turbo. Żeby to najlepiej zobrazować nagrałem film na YouTube https://youtu.be/7u8KxXVFOIs?si=2a5spBUczQs0qCA3
Z góry dzięki za pomoc
pytanie czy jest teraz robić logi?
Pozdro
Skaczący kat wtrysku 2,5 tdi AHY
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Norbi108
- Forumowicz T4
- 3
- Model:
- Auto: T4 Multivan
- Kontakt:
-
Jackall
- Stały bywalec
- 9
- Model:
- Auto: T4 long i Caravelle
- podziekowal za post: 5 razy
- otrzymal podziekowanie: 29 razy
- Kontakt:
Re: Skaczący kat wtrysku 2,5 tdi AHY
Powietrze w paliwie dostarczanym do pompy, dwumas wywalony, koło napędu osprzętu na wale, brudna pompa wewnątrz...
This topic has 67 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się