Lubuskie potrzebuje opini
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
roman350
- Nowy T4
- 10
- Model:
- Auto: caravelle
- Kontakt:
Lubuskie potrzebuje opini
Witam szukam kogoś kto posłucha mojego silnika i da mi porównanie ze swoim T4 2,5TDI 102km.
-
roman350
- Nowy T4
- 10
- Model:
- Kontakt:
Re: Lubuskie potrzebuje opini
Coś mi przy wolnych obrotach stuka miarowo nie mam pojęcia co to może być czy po prostu tak w nim jest. Jestem ze słubic.
-
roman350
- Nowy T4
- 10
- Model:
- Kontakt:
-
roman350
- Nowy T4
- 10
- Model:
- Kontakt:
Silnik był zmieniany i do końca to nie wiem jak go kupiłem 1,5 roku temu sprzedający mówił że ma ok. 460tys, ja zrobiłem nim gdzieś 70tys, a na liczniku mam 820tys. Pomóżcie bo chce do miliona ;)
-
pittrans
- Znawca T4
- 13
- Model:
- Auto: Caravelle
- podziekowal za post: 14 razy
- otrzymal podziekowanie: 34 razy
- Kontakt:
Nie ma co debatować jeśli wyciskasz sprzęgło i ustaje to trzeba sprawdzać sprzęgło.