Kierownica multimedialna
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Dizel
- Początkujący T4
- 15
- Last active: -
- Tematy: 9
- Model:
- Auto: T4 Multivan
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
Kierownica multimedialna
Dla tych którzy chcą zmienić zwykłą kierownicę na multimedialną z passata znalazłem sklep który ma interfejs do obsługi innych radioodbiorników niż fabryczne http://sklep.rms.pl/index.php?d=szukaj& ... kaj_opis=1
-
Jaco40
- Nowy T4
- 9
- Tematy: 0
- Model:
- Auto: Multivan
- podziekowal za post: 1 raz
- Kontakt:
Re: Kierownica multimedialna
Jestem w trakcie zakładania kierownicy od passata multifunkcyjnej mam interfejs wiec radio oryginalne mi działa ale mam pytanie czy ktoś wie jak ogarnąć tempomat żeby działał z kierownicy ???
-
notri
- Mistrz T4
- 15
- Tematy: 43
- Model:
- Auto: Bestel > Business
- podziekowal za post: 42 razy
- otrzymal podziekowanie: 137 razy
- Kontakt:
ja mam radio beckera i do mojego nie podchodzi takie sterowanie ale jest już kupione <good>Dizel pisze:Dla tych którzy chcą zmienić zwykłą kierownicę na multimedialną z passata znalazłem sklep który ma interfejs do obsługi innych radioodbiorników niż fabryczne http://sklep.rms.pl/index.php?d=szukaj& ... kaj_opis=1
manetke musisz mieć.Jaco40 pisze:Jestem w trakcie zakładania kierownicy od passata multifunkcyjnej mam interfejs wiec radio oryginalne mi działa ale mam pytanie czy ktoś wie jak ogarnąć tempomat żeby działał z kierownicy ???
może się pochwalisz osiągnięciami co i jak rozwiązałeś ???
-
SO...T4
- Samodzielny mechanik
- 12
- Tematy: 29
- Model:
- Auto: CARAVELLONG
- Opis: jestem piękny i mam wspaniałe mięśnie
- podziekowal za post: 21 razy
- otrzymal podziekowanie: 15 razy
- Kontakt:
Tez chętnie zobaczę jakąś relację z montażu. Może jakie wskazówki? Spis części? Jak dopasowałeś mechanicznie całość? Jak podpięta elektrycznie? Czy działa odbijanie kierunków?Jaco40 pisze:Jestem w trakcie zakładania kierownicy od passata multifunkcyjnej mam interfejs wiec radio oryginalne mi działa ale mam pytanie czy ktoś wie jak ogarnąć tempomat żeby działał z kierownicy ???
-
vagin
- Forumowicz T4
- 11
- Tematy: 8
- Model:
- Auto: Multivan TOPSTAR
- Kontakt:
kierownica MULTiMEDIALNA ?? a co ona gra i filmy mozna na niej oglądać ? :D
-
hoopsii
- Samodzielny mechanik
- 12
- Tematy: 11
- Model:
- Auto: Allstar Westa SYNCRO
- podziekowal za post: 23 razy
- otrzymal podziekowanie: 70 razy
- Kontakt:
Nie śmiej się bo youtubie jest modyfikacja i gość kierownicą gra w nokiowego węża na fullfisie ;)vagin pisze:kierownica MULTiMEDIALNA ?? a co ona gra i filmy mozna na niej oglądać ? :D
-
SO...T4
- Samodzielny mechanik
- 12
- Model:
- Kontakt:
Ale to jest dodatkowy moduł do FISa z tym wężem....hoopsii pisze:Nie śmiej się bo youtubie jest modyfikacja i gość kierownicą gra w nokiowego węża na fullfisie ;)vagin pisze:kierownica MULTiMEDIALNA ?? a co ona gra i filmy mozna na niej oglądać ? :D
-
Jaco40
- Nowy T4
- 9
- Tematy: 0
- Model:
- Auto: Multivan
- Kontakt:
Kierownice oddałem do obszycia bo doklejałem dumę na dole kierownicy żeby zamaskować wysokość a kierunki odbijają mam tempomat w manetce i chciałbym go przenieść na kierownice jak w passacie jakieś sugestie miłe widzianeSO...T4 pisze:Tez chętnie zobaczę jakąś relację z montażu. Może jakie wskazówki? Spis części? Jak dopasowałeś mechanicznie całość? Jak podpięta elektrycznie? Czy działa odbijanie kierunków?Jaco40 pisze:Jestem w trakcie zakładania kierownicy od passata multifunkcyjnej mam interfejs wiec radio oryginalne mi działa ale mam pytanie czy ktoś wie jak ogarnąć tempomat żeby działał z kierownicy ???
-
SO...T4
- Samodzielny mechanik
- 12
- Model:
- Kontakt:
Rozumiem, że jest puszczone przez oryginalny przekaźnik z Passata? 451 czy 452? Jaki numer pierścienia ślizgowego?
-
notri
- Mistrz T4
- 15
- Model:
- Kontakt:
mnie interesuje jak rozwiązałeś temat taśmy. Wiem co i jak ale chciałbym wiedzieć jak to Ty rozwiązałeś. Reszta co robiłeś to wiem dlaczego.Jaco40 pisze:Kierownice oddałem do obszycia bo doklejałem dumę na dole kierownicy żeby zamaskować wysokość a kierunki odbijają mam tempomat w manetce i chciałbym go przenieść na kierownice jak w passacie jakieś sugestie miłe widzianeSO...T4 pisze:Tez chętnie zobaczę jakąś relację z montażu. Może jakie wskazówki? Spis części? Jak dopasowałeś mechanicznie całość? Jak podpięta elektrycznie? Czy działa odbijanie kierunków?Jaco40 pisze:Jestem w trakcie zakładania kierownicy od passata multifunkcyjnej mam interfejs wiec radio oryginalne mi działa ale mam pytanie czy ktoś wie jak ogarnąć tempomat żeby działał z kierownicy ???
Co do tempomatu to masz manuala na forum passagta
-
orel11
- Samodzielny mechanik
- 14
- Tematy: 8
- Model:
- Auto: Caravelle
- podziekowal za post: 11 razy
- otrzymal podziekowanie: 37 razy
- Kontakt:
Tak sie zastanawiam bo mam cały kpl z golfa ,kierownice,manetki,instalacje,radio i nie wiem czy montować czy sprzedać? Ktoś może sie pochwalić jak wszystko ogarnąć, jak zamontował manetki?
-
notri
- Mistrz T4
- 15
- Model:
- Kontakt:
nie ma z tym jakieś wielkiej polityki - jedynie taśma airbag jest do przeróbki i to jest główny problemorel11 pisze:Tak sie zastanawiam bo mam cały kpl z golfa ,kierownice,manetki,instalacje,radio i nie wiem czy montować czy sprzedać? Ktoś może sie pochwalić jak wszystko ogarnąć, jak zamontował manetki?
-
notri
- Mistrz T4
- 15
- Model:
- Kontakt:
kolega żyje ?Jaco40 pisze:Jestem w trakcie zakładania kierownicy od passata multifunkcyjnej mam interfejs wiec radio oryginalne mi działa ale mam pytanie czy ktoś wie jak ogarnąć tempomat żeby działał z kierownicy ???