Dzień dobry
-
Victus
- Znawca T4
- 10
- Kontakt:
-
Piotr_CT
- Początkujący T4
- 8
- Kontakt:
Re: Witajcie i zaczynamy
Cześć,
Mam na imię Piotr ...
Mieszkam w Toruniu i Malborku (kwestia pracy).
Na co dzień zajmuję się przeglądami i pomiarami elektrycznymi.
W wolnych chwilach wspinaczka, góry i turystyka objazdowa.
Chwilowo byłem przyblokowany przez 1,5 rocznego brzdąca jednak młody dorasta, a ja liczę że nowe auto pozwoli ruszyć w długie objazdówki.
Od dawna przeglądam forum jednak dziś postanowiłem się ujawnić, by mieć dostęp do większej ilości postów.
Szukam dla siebie autka od ponad roku i mam nadzieję na zakup modelu T4.
Osobiście wolę starszy sprawdzony model doposażyć niż mieć coś nowszego gołego.
Grupa VW to w ogóle nie moja bajka ponieważ siedzę w fotelu PSA, jednak chcąc coś większego z większą możliwością adaptacji wnętrza trzeba poznać auto sprawdzone i chwalone przez innych.
Pozdrawiam serdecznie,
Piotr
Mam na imię Piotr ...
Mieszkam w Toruniu i Malborku (kwestia pracy).
Na co dzień zajmuję się przeglądami i pomiarami elektrycznymi.
W wolnych chwilach wspinaczka, góry i turystyka objazdowa.
Chwilowo byłem przyblokowany przez 1,5 rocznego brzdąca jednak młody dorasta, a ja liczę że nowe auto pozwoli ruszyć w długie objazdówki.
Od dawna przeglądam forum jednak dziś postanowiłem się ujawnić, by mieć dostęp do większej ilości postów.
Szukam dla siebie autka od ponad roku i mam nadzieję na zakup modelu T4.
Osobiście wolę starszy sprawdzony model doposażyć niż mieć coś nowszego gołego.
Grupa VW to w ogóle nie moja bajka ponieważ siedzę w fotelu PSA, jednak chcąc coś większego z większą możliwością adaptacji wnętrza trzeba poznać auto sprawdzone i chwalone przez innych.
Pozdrawiam serdecznie,
Piotr
-
pittrans
- Znawca T4
- 13
- Kontakt:
-
czoper
- Samodzielny mechanik
- 14
- Kontakt:
-
Andrzejt4multivan
- Nowy T4
- 8
- Kontakt:
Witam
Witam Wszystkich użytkowników forum i zarazem miłośników T4.
Posiadam t4 1.9 diesel -transporter od nowości tj. od 1996 roku.
Mam trochę doświadczenia i służę pomocą.
Niedawno kupiłem drugi T4 2,5 TDI - multivan i doprowadzam go do stanu
używalności licząc na porady doświadczonych miłośników t4.
Pozdrawiam
Andrzej
Posiadam t4 1.9 diesel -transporter od nowości tj. od 1996 roku.
Mam trochę doświadczenia i służę pomocą.
Niedawno kupiłem drugi T4 2,5 TDI - multivan i doprowadzam go do stanu
używalności licząc na porady doświadczonych miłośników t4.
Pozdrawiam
Andrzej
-
Victus
- Znawca T4
- 10
- Kontakt:
-
Wyglenda
- Nowy T4
- 8
- Kontakt:
Witam wszystkich
jestem świeżym użytkownikiem i właścicielem Caravelle po lifcie VR6 w automacie z fajnym wypasem 7 miejsc marzył się syncro lecz mam zboczenie do automatycznych skrzyń.
Po czterech Passatach przyszedł czas na coś większego, od zawsze mi się busy podobały a sprzyda się do ciągnięcia przyczep i wypadów weekendowych
zrobiłem już od 10 lutego ok 3000 km i poza spalaniem jestem więcej niż zadowolony
jestem świeżym użytkownikiem i właścicielem Caravelle po lifcie VR6 w automacie z fajnym wypasem 7 miejsc marzył się syncro lecz mam zboczenie do automatycznych skrzyń.
Po czterech Passatach przyszedł czas na coś większego, od zawsze mi się busy podobały a sprzyda się do ciągnięcia przyczep i wypadów weekendowych
zrobiłem już od 10 lutego ok 3000 km i poza spalaniem jestem więcej niż zadowolony
-
mario78
- Forumowicz T4
- 12
- Kontakt:
Witajcie a u mnie dziś spadło 60cm śniegu a była taka piękna wiosna. Nadzieja w tym ze za 2 dni ma być plus 8 stopni więc biały popłynie do fjordu
-
czoper
- Samodzielny mechanik
- 14
- Kontakt:
-
kis7306
- Początkujący T4
- 13
- Kontakt:
-
molive
- Nowy T4
- 8
- Kontakt:
Cześć,
Witam doświadczone koleżanki i kolegów z forum. Z przyjemnością powiększam Wasze grono.
Od piątku 24.02.2017 w moje ręce trafił Volkswagen T4 2.5 TDI (3 miejscowy furgon). Pierwszy samochód ze stajni VW w moich rękach.
Samochód będzie pełnił 2 role - samochodu podstawowego i "mini kampera".
Witam doświadczone koleżanki i kolegów z forum. Z przyjemnością powiększam Wasze grono.
Od piątku 24.02.2017 w moje ręce trafił Volkswagen T4 2.5 TDI (3 miejscowy furgon). Pierwszy samochód ze stajni VW w moich rękach.
Samochód będzie pełnił 2 role - samochodu podstawowego i "mini kampera".
-
rafflex
- profil zaufany

- Ikona forum
- 13
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
Cześć.molive pisze:Cześć,
Witam doświadczone koleżanki i kolegów z forum....
Witaj <hi>
-
Wrzos
- Forumowicz T4
- 9
- Kontakt:
Witam,
Od niedawna stałem się użytkownikiem T4 caravelle synchro, wóz ten nabyłem trochę z przypadku a trochę z rozsądku. Miał być sprinter a skończyłem na T4. Samochód mam zamiar głównie wykorzystwać do wakacyjnych i weekendowych wypadów, bedzie to coś ala camper do spania i jeżdżenia. Na to chwilę powoli ogarniam t4 i przygotowyję do sezonu letniego. Wcześniej przez pięc lat jeździłem po europie tarpanem Honkerem, po tym wozie przesiadka na T4 to prawie szczyt luksusu (nie ujmuje tu nic z swojskości Honkera), choć pewno to okaże się dopiero po pierwszym dłuższym wyjeździe.
Forum na pewno wykorzystam i nie raz bedę was męczył pytaniami. Pozdrawiam Wrzos :P
Od niedawna stałem się użytkownikiem T4 caravelle synchro, wóz ten nabyłem trochę z przypadku a trochę z rozsądku. Miał być sprinter a skończyłem na T4. Samochód mam zamiar głównie wykorzystwać do wakacyjnych i weekendowych wypadów, bedzie to coś ala camper do spania i jeżdżenia. Na to chwilę powoli ogarniam t4 i przygotowyję do sezonu letniego. Wcześniej przez pięc lat jeździłem po europie tarpanem Honkerem, po tym wozie przesiadka na T4 to prawie szczyt luksusu (nie ujmuje tu nic z swojskości Honkera), choć pewno to okaże się dopiero po pierwszym dłuższym wyjeździe.
Forum na pewno wykorzystam i nie raz bedę was męczył pytaniami. Pozdrawiam Wrzos :P
-
konserwa
- Samodzielny mechanik
- 11
- Kontakt:
-
paweł t4
- Znawca T4
- 14
- Kontakt:
-
plipek1
- Nowy T4
- 8
- Kontakt:
Witam wszystkich. bardzo się ciesze ze tu trafiłem.Mam na imię Piotr mieszkam w Wołominie mam 48 lat
Wymyśliłem sobie na stare lata że przydało by się trochę pozwiedzać ciekawe regiony i miejsca.Stad decyzja o kupnie multivana.
Wymyśliłem sobie na stare lata że przydało by się trochę pozwiedzać ciekawe regiony i miejsca.Stad decyzja o kupnie multivana.
-
Laurelin
- Nowy T4
- 8
- Kontakt:
Witam serdecznie wszystkich sympatyków VW T4,
Mam na imię Jacek, 25 lat i ok. tydzień temu stałem się dumnym (mam nadzieję) posiadaczem VW Multivana T4 z 1995r., silnik 2.5L+LPG (ACU), manual. Zakupiony w bardzo dobrym stanie blacharskim, natomiast z dosyć zmęczonym środkiem i nieudolnie zmienionym silnikiem (tak jakby niedokończona robota). Do zrobienia mam instalację elektryczną, wodną (posiada climatronik i Webasto) i do założenia elektronikę LPG. Auto odpala i jeździ, dużo części wymienione.
Profil uzupełnię jak znajdę chwilę, bo na razie muszę ostro walczyć (na skończenie auta mam 2 tygodnie).
Zarejestrowałem się na forum ponieważ potrzebuję pomocy, a poza tym większość rzeczy będę robił sam z pomocą przyjaciela-mechanika, więc w miarę możliwości spróbuję udokumentować renowację i podzielić się wiedzą z innymi.
Kończąc dodam, że od dziecka siedzę w garażu hobbistycznie, mam Jawę CZ 175 z 1974 roku, a moim pierwszym samochodem był Mercedes W123 2.0d.
Pozdrawiam!
Mam na imię Jacek, 25 lat i ok. tydzień temu stałem się dumnym (mam nadzieję) posiadaczem VW Multivana T4 z 1995r., silnik 2.5L+LPG (ACU), manual. Zakupiony w bardzo dobrym stanie blacharskim, natomiast z dosyć zmęczonym środkiem i nieudolnie zmienionym silnikiem (tak jakby niedokończona robota). Do zrobienia mam instalację elektryczną, wodną (posiada climatronik i Webasto) i do założenia elektronikę LPG. Auto odpala i jeździ, dużo części wymienione.
Profil uzupełnię jak znajdę chwilę, bo na razie muszę ostro walczyć (na skończenie auta mam 2 tygodnie).
Zarejestrowałem się na forum ponieważ potrzebuję pomocy, a poza tym większość rzeczy będę robił sam z pomocą przyjaciela-mechanika, więc w miarę możliwości spróbuję udokumentować renowację i podzielić się wiedzą z innymi.
Kończąc dodam, że od dziecka siedzę w garażu hobbistycznie, mam Jawę CZ 175 z 1974 roku, a moim pierwszym samochodem był Mercedes W123 2.0d.
Pozdrawiam!
-
mario78
- Forumowicz T4
- 12
- Kontakt:
-
Gałka
- Nowy T4
- 8
- Kontakt:
Witam Wszystkich Forumowiczów. Na razie jeżdżę terenówką Toyotą HZJ 73 z własnej roboty zabudową ale zaczynam myśleć o przesiadce na coś większego- T4. stąd moja obecność tutaj na formu i mam nadzieję na jakimś zlocie T4 wkrótce. Pozdrawiam Janek- Nick: Gałka
-
Wiedzma
- Początkujący T4
- 8
- Kontakt:
-
slawek
- Aktywny T4
- 12
- Kontakt:
-
Sterciu
- Ekspert T4
- 15
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
Powitac kolegęGałka pisze:Witam Wszystkich Forumowiczów. Na razie jeżdżę terenówką Toyotą HZJ 73 z własnej roboty zabudową ale zaczynam myśleć o przesiadce na coś większego- T4. stąd moja obecność tutaj na formu i mam nadzieję na jakimś zlocie T4 wkrótce. Pozdrawiam Janek- Nick: Gałka
Land Cruiser nie do zajechania pewnie , fajna maszyna ten HZJ73 :).
Witam rownież Wiedzmę ;)
-
macieck
- Znawca T4
- 15
- Kontakt:
A dzień dobry :P W pierwszej kolejności gratuluję nicku ;)Wiedzma pisze:Powitać wszystkich
-
konserwa
- Samodzielny mechanik
- 11
- Kontakt:
-
Wiedzma
- Początkujący T4
- 8
- Kontakt:
A dzień dobry :P W pierwszej kolejności gratuluję nicku ;)
A co ci się Maćku nie podoba :)
to oczywiście wymysł Cyklona no ale cóż mogę być i Wiedzmą
A co ci się Maćku nie podoba :)
to oczywiście wymysł Cyklona no ale cóż mogę być i Wiedzmą
-
micab
- Nowy T4
- 8
- Kontakt:
witam wszystkich ! po zrealizowaniu jednego z marzeń motoryzacyjnych jakim było posiadanie multivana trafiłem tutaj, przyznam, że imponującą skarbnicę wiedzy o t4 stworzyliście ;)
pozdrawiam, Michał
pozdrawiam, Michał
-
Victus
- Znawca T4
- 10
- Kontakt: