Ma ktoś może pożyczyć ściągacz do górnych sworzni zwrotnicy

Wahacze, amortyzatory, sprężyny, hamulce, maglownice.
Jak nie tracić kontaktu z drogą.
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.

Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala

Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
ODPOWIEDZ
żółf
Forumowicz T4

11
Model:
Auto: Multivan
podziekowal za post: 1 raz
otrzymal podziekowanie: 6 razy
Kontakt:

Ma ktoś może pożyczyć ściągacz do górnych sworzni zwrotnicy

Post autor: żółf »

Dwa lata temu robiłem kompletne zawieszenie - sworznie góra i dół, tuleje na wahaczach, amortyzatory, łożyska w kołach i końcówki drążków. Przejechałem 50 tys i nastał czas ( już wymieniałem jeden górny sworzeń) żeby ponownie zrobić wszystko po całości. Pamiętam jak męczyłem się z górnymi sworzniami w związku z tym chciałbym zastosować sprzęt specjalistyczny. Wiem, że można go zrobić samemu, ale jak byłem w hurtowni stali po materiał to wyszło, że prawie 200zł musiałbym wydać, w związku z tym mam do szanownych kolegów pytanie. Czy ktoś z okolic wielkopolski, albo dolnego śląska byłby uprzejmy pożyczyć mi ów ściągacz? W ramach rewanżu oferuję kratkę czeskiego piwka :)
mjanusz69
Samodzielny mechanik

14
Model:
Auto: Caravelle
podziekowal za post: 29 razy
otrzymal podziekowanie: 51 razy
Kontakt:

Re: Ma ktoś może pożyczyć ściągacz do górnych sworzni zwrotn

Post autor: mjanusz69 »

Ja mam, ale do Ciebie kawał drogi a nawet pasowało by mi przetestować bo wprowadziłem pewną mode do przedstawionego na wiki schematu i test wskazany …login to view the rest of this post

This topic has 6 more replies

You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.

Zarejestruj się Zaloguj się

ODPOWIEDZ

Wróć do „Koła, układ kierowniczy, hamulce i zawieszenie.”