Czy ktoś z szanownych forumowiczów mógłby mi pomóc w temacie wysokości kierownicy nad kolanami kierowcy. Byłem pewien , że z uwagi na to że nie ma możliwości regulacji to zawsze jest ona w tym samym miejscu (Multivan ACV 97 ROK zielone zegary) ale wsiadam ostatnio do multivana ACV ale 99 rok zegary niebieskie i kiera jest znacznie wyżej.
Czy w zależności od rocznika było różnie czy może jakiś inny powód?
Może jest inne "ugięcie" tej kolumny w nowszym roczniku...
Mam 188cm wzrostu, zmieniłem kierownice na trójramienna od passata , która jest minimalnie mniejsza, zegary też zmienione od passata niebieskie i zwyczajnie nie widze góry zegarów. Jak tak dalej pójdzie to dostanę garba :)
Już myślałem nad tym aby odkręcić kolumnę od ściany grodziowej i dorobić jak mały łącznik aby przyszła nieco niżej co tym samym uniesie koło kierownicy do góry.
Mam też całą kolumnę kierowniczą od multivana 2002 rok jako ewentualnego dawcę ale na oko wygląda tak samo.
Wysokość kolumny kierowniczej.
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
-
chemik211
- Ikona forum
- 15
- Model:
- Auto: ...
- podziekowal za post: 39 razy
- otrzymal podziekowanie: 150 razy
- Kontakt:
Re: Wysokość kolumny kierowniczej.
Były dwa rodzaje kolumn w starszej kierownica była wyżej i ona była chyba do 96
This topic has 8 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się