Znaleziono 160 wyników

Return

autor: niebieski-n2
05 mar 2020, 12:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ostrzeżenie przed Zbyszkiem z Domaniewka!!!

Użytkownik ma racje, bo w jego sytuacji ma się ochotę urżnąć Zbyszkowi łeb <38> ,ale sprawa ma drugie, trzecie i czwarte dno jak pisałem, a znam drugą stronę medalu. Jeszcze nikt finalnie nie płakał, nawet tu głos zabiera jeden co dostał sporo pomocy w atrakcyjnych pieniądzach lub darmo, chociaż i n...
autor: niebieski-n2
06 mar 2020, 22:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ostrzeżenie przed Zbyszkiem z Domaniewka!!!

Na pewno starych wyjadaczy ten gość nie opuści w potrzebie. Wiadomo jak on działa, albo go kochasz, albo nienawidzisz. Prosisz o naprawę na własną odpowiedzialność!! Przymusu nie ma, szyldu nie ma, reklamy nie ma, chęci i czasu nie ma ostatnio.. Tłumy chętnych są, wady wiadome są, telefon ciągle zaj...
autor: rotor
26 lis 2017, 10:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Lewarek w teren

Ja dorobiłem sam przedłużkę do Hi lift 30 cali i sprawdza się na grząskim terenie po podłożeniu gumowej płytki:)
Podpieram z przodu za wzmocnienie za progiem a z tyłu pod wahacz.
autor: Bany
18 paź 2016, 15:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: [AAB]klekot/łomotanie z oklic lewarka biegów na zimno

Słyszałem kiedyś takie coś w oglądanej T4 AAB. Zmiana położenia lewarka faktycznie uciszała ten dźwięk, bądź go wywoływała. Sprzęgło nie miało na to wpływu. Jak dla mnie problem istnieje w skrzyni.

Dźwięk metaliczny podobny do hałasującej rolki paska klinowego.
autor: Krzyszt-off
11 lip 2021, 20:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: KULKI od lewarka zmiany biegów...POMOCY!!

Witam wszystkich serdecznie jako ze jest to moj pierwszy wpis i od razu dziekuje za pomoc w wybrnieciu z opresji. Juz po 100km od zakupu mojej wysnionej T4ki wystapił problem jak w watku. Mała kulka wyskoczyla ze sparcialej panewki czego ofektem byl problem z wrzuceniem biegów. Tylko doglebna analiz...
autor: Kenobi
09 mar 2017, 15:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Stuki - vacum pompa?

Na drugiej stronie wątku, w moim poście z instrukcją naprawy masz wyjaśnioną różnicę.
autor: Kenobi
22 cze 2017, 13:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Stuki - vacum pompa?

Prawda, ale co za problem pokręcić za śrubę centralną wałem. Luzujesz nakrętki na vacum i jak czujesz, że pręży to kręcisz wałem aż przestanie. Tam jest taka sama krzywka jak na zawory, więc częściej trafisz na luz niż naprężenie. Słuszna uwaga z twojej strony, wprowadzę w swoim poście edycję na ten...