Hello,
Jak może niektórzy śledzący mój Bandowóz wiedzą - miałem wcześniej tachograf i kombinowałem z przełożeniem deski, licznika, paneli deski itp.
Mam w końcu podłączony prędkościomierz - zegary mam od Passata B4 - pasują (trochę inaczej kontrolki oznaczone ale jest ok) i podłączyłem dziś linkę prędkościomierza - wszystko działa ale prędkościomierz mam wyskalowany do 220km/h
w licznikach do T4 2.4 D liczniki były chyba do 200 albo mniej?
Wycisnąłem z niego dziś ok 103/h i dalej nie chciał iść, pedał w podłodze... - czy to możliwe że jechałem z zupełnie inną prędkością bo licznik 220km/h pokazuje inaczej? Zdawało mi sie że jadę dużo szybciej...
Czy tą prędkość można jakoś jeszcze podbić w sensie dynamiki, mocy itp?
Jutro sprawdzę jeszcze z NAVI ale ona tez przekłamuje chyba...
co myślicie o tym?
Wskazania prędkościomierza
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
-
kpkeeam
- Forumowicz T4
- 12
- Model:
- Auto: MULTIVAN Proiektzwo
- podziekowal za post: 2 razy
- otrzymal podziekowanie: 4 razy
- Kontakt:
Re: Wskazania prędkościomierza
Jak założyłeś od passata to on ma inną ilość obrotów linki niż t4. Najdokładniej wskazują te elektroniczne bo na obrót koła masz daną liczbę impulsów …login to view the rest of this post
This topic has 16 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się