Znaleziono 4 wyniki

Return

autor: Probe041
23 kwie 2023, 18:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: HAMULCE - grzeją się wszystkie 4 koła

Jeśli nie ma ESP w tym przypadku to prawidłowe odpowietrzenie układu jest możliwe dopiero po teście drogowym z uruchomieniem pompy ABS aż do skutku. Nie ma innej drogi. Kolejna opcja to zbieg okoliczności i uszkodzone serwo, aby je wykluczyć trzeba zdjąć z niego podciśnienie, jeśli hamulce odpuszczą...
autor: maxtz
05 mar 2018, 15:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Mój (nasz) biały busik wycieczkowy

Hmmmm może to jestem dziwny bo lubię zimne piwo, wino, wódkę, whisky itp. <beer>

A jak jeszcze dodatkowo zamierza się spać przeważnie na dziko w różnych dziwnych miejscach w okresie mocno letnim to i jak najbardziej przyda się do pożywienia :P
autor: werlas
27 maja 2012, 0:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: T-4 kamper

Witam serdecznie! To mój pierwszy post na forum.Zakupiłem t4 przedłużony i podwyższony.Jest zarejestrowany jako osobowy-6 osób.Na razie walczę z zawieszeniem.Mam zamiar przerobić go na kampera.Nie bardzo wiem od czego zacząć.czy zakupić kanapę od multka,czy też zamontować jakieś łóżko i szafki.zlewi...
autor: MarcinLi
25 paź 2015, 11:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Uchwyt koła zapasowego VW T4 syncro

paulrat dzięki za info. Zamówiłem stelaż z tego ogłoszenia. Powiedział że wytnie mi cały słupek ze wzmocnieniem i wytnie też kawałek klapy gdzie mocowany jest zamek. Jedyny problem to brak osłony na zamek bo ktoś ukradł. Czy można takie co dostać w ASO?