witam
posiadam w swoim multivanie webasto, niestety nie wiem czy działa. Pod fotelem kierowcy mam instalację do drugiego akumulatora lecz brakuje tam przekaźnika i bezpiecznika. Z tego co się orientuję to powinien być bezpiecznik 20, natomiast nie znalazłem na forum informacji na temat przekaźnika. Czy któryś z kolegów mógłby mi pomóc i podać jakiego przekaźnika powinienem szukać ?
Jeszcze jedno pytanie-czy siedzisko kierowcy się jakoś otwiera aby był lepszy dostęp do akumulatora ?
pozdrawiam Albert
przekaźnik drugiego akumulatora
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
MisiekVW
- Forumowicz T4
- 13
- Model:
- Auto: Caravelle Assistance
- podziekowal za post: 1 raz
- otrzymal podziekowanie: 6 razy
- Kontakt:
Re: przekaźnik drugiego akumulatora
siedzisko sie przesowa do przodu po nacisnieciu, pociagnieci takiego dzyngsa pod fotelem, a co do przekaznika to chyba 40A
This topic has 8 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się