Numery Wtryskiwaczy ACV
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
pelek37
- Aktywny T4
- 11
- Model:
- Auto: t4
- podziekowal za post: 53 razy
- otrzymal podziekowanie: 170 razy
- Kontakt:
Numery Wtryskiwaczy ACV
Witam, powie mi ktoś ,jakie są prawidłowe oznaczenia wtryskiwaczy dla mojego silnika ACV 102 km., byłem dziś u gościa, który ma do sprzedania jak twierdzi wtryski do acv, jednak opis na wtryskiwaczu jest nieco inny niż mój , moje 074 130 201C 2Fh KBEL 58P 119 190 Bar. 869A, natomiast jego 074 130 201C B00 190/300 bar. nr. bosch 0432193824 092H, wiem że powinny być dwu sprężynowe, i może rzeczywiście jego są prawidłowe a u mnie ktoś kiedyś włożył inne, jak zaczeły się moje problemy z pracą silnika , dawka była ustawiona na 1,6 mg i ja tak jezdziłem.
This topic has 2 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się