Wymiana ECU silnik ACV rok 1996
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
albert_slask
- Początkujący T4
- 16
- Last active: -
- Tematy: 3
- Model:
- Auto: T4 MultiVan
- podziekowal za post: 2 razy
- Kontakt:
Wymiana ECU silnik ACV rok 1996
Witam
Mam problem z moim ECU - prawdopodobnie nie wysterowywuje prawidłowo turbiny. Kupiłem używany ECU jednak zapala i zaraz gaśnie - prawdopodobnie IMMO. Jak mogę zaprograować do tego ECU mój oryginalny klucz/klucze? Kupiłem zestaw: ECU + IMMO + pastylka, ale to nie działa.
Ktoś pomoże?
Mam problem z moim ECU - prawdopodobnie nie wysterowywuje prawidłowo turbiny. Kupiłem używany ECU jednak zapala i zaraz gaśnie - prawdopodobnie IMMO. Jak mogę zaprograować do tego ECU mój oryginalny klucz/klucze? Kupiłem zestaw: ECU + IMMO + pastylka, ale to nie działa.
Ktoś pomoże?
-
hoopsii
- Samodzielny mechanik
- 12
- Tematy: 11
- Model:
- Auto: Allstar Westa SYNCRO
- podziekowal za post: 23 razy
- otrzymal podziekowanie: 70 razy
- Kontakt:
Re: Wymiana ECU silnik ACV rok 1996
Jeśli nie działa cały zestaw to coś jest nie tak. albo pastylka albo ecu nie pasują do siebie. Można to dokodować, można też immo wyłączyć. Mogę pomóc. Niestety nie na odległość. Musiałbyś wysłać. Albo podjedz do jakiegoś dobrego gościa od elektroniki. Na pewno Ci dokodują.
-
albert_slask
- Początkujący T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
Kolego Probe - dziękuję. Sprawdzę jutro, bo auto na warsztacie stoi. W tych modelach chyba nie było IMMO w liczniku... <21>
-
Viking
- Aktywny T4
- 16
- Tematy: 13
- Model:
- Auto:
- podziekowal za post: 4 razy
- otrzymal podziekowanie: 27 razy
- Kontakt:
przecież sam napisałeś, że kupiłeś "skrzyneczkę" immo :-) Zrób jak w filmiku, działą zawsze. Skąd dokłądnie na śląsku jesteś ? Może bywam i mogę Ci pomóc...albert_slask pisze:Kolego Probe - dziękuję. Sprawdzę jutro, bo auto na warsztacie stoi. W tych modelach chyba nie było IMMO w liczniku... <21>
-
albert_slask
- Początkujący T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
Witam,
Ano kupiłem komplet, ale gaśnie. Dlatego muszę spróbować wyłączyć całkowicie IMMO. Dziś niestety nie dotarłem do warsztatu a jutro delegacja. Może w środę sprawdzę.
Jestem ze śląska, dokładnie Siemianowice Śląskie, ale auto obecnie stoi na granicy Chorzowa i Rudy Śląskiej (blisko A4).
Ano kupiłem komplet, ale gaśnie. Dlatego muszę spróbować wyłączyć całkowicie IMMO. Dziś niestety nie dotarłem do warsztatu a jutro delegacja. Może w środę sprawdzę.
Jestem ze śląska, dokładnie Siemianowice Śląskie, ale auto obecnie stoi na granicy Chorzowa i Rudy Śląskiej (blisko A4).