Przede wszystkim witam czytających.
Jestem posiadaczem t4 syncro z 95 roku z 2,4d. Samochód kupiłem jakieś 4 mc temu z szumiącą skrzynią, przed zimą postanowiłem zrobić z tym porządek, wymieniona została skrzynia na regenerowaną. Po pierwszych próbach syncro na śniegu okazało się że nie działa, krótki test koła przednie do góry i.... wał nie kręci się. Ok, padnięty reduktor(w końcu leciwe auto), wymieniony reduktor na używany ale sprawny, i bez rezultatu.
Jakieś pomysły? Skrzynia? A może felerny reduktor? Jak sprawdzić? Ręce opadają, historia w skrócie żeby was nie zanudzić.
Syncro nie działa wogóle
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
ka-wa
- Nowy T4
- 8
- Model:
- Auto: t4 syncro
- Kontakt:
-
srokkka
- Aktywny T4
- 15
- Model:
- Auto: multivan syncro
- otrzymal podziekowanie: 16 razy
- Kontakt:
Re: Syncro nie działa wogóle
Co ty nazywasz reduktorem?
Jeśli wymieniłeś skrzynię, to czy na pewno na skrzynię od syncro?
Jeśli wymieniłeś skrzynię, to czy na pewno na skrzynię od syncro?
This topic has 10 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się