WITAM. Milo mi jest byc wlascicielem t4 jak i byc uzytkownikiem tego fajnego forum. Przejde moze odrazu do rzeczy. Czy zdazylo sie komus ze nie pogielo zaworow po zerwaniu paska rozrzadu?? stalo sie to praktycznie na wolnych obrotach i w dodatku jest to automat.
Ide zaraz rozbierac i ciekawy jestem czy bedzie zyl czy grubsza operacja mnie czeka.
ZERWANY PASEK ROZRZADU W 2.5 AAF
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
mirecki.w
- Aktywny T4
- 14
- Model:
- Auto: multivan
- podziekowal za post: 2 razy
- otrzymal podziekowanie: 11 razy
- Kontakt:
Re: ZERWANY PASEK ROZRZADU W 2.5 AAF
pozostaje tylko nadzieja...., i życzę Ci kolego, żeby finansowo za mocno nie bolało :)
This topic has 18 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się