Na wstepie witam wszystkich fanatykow tego modelu
od dwoch lat uzytkuje i jestem zachwycony wszystkim co daje ten samochod...
niestety jednak ma jeden okropny feler...
siedzenia ktore wcale nie trzymaja bocznie i oparcie ktore jesli sie odchyli zeby byl komfort to do zaglowka mam ze 20cm... glowa i cale cialo lata jak chce <h>
poczytalem ze najlepsiejsze foteliki to dorwac z espaski 2 tylko ze mam drugi akumulator pod fotelem i tego raczej wolalbym nie wybebeszac...
so... wiec jakie rozwiazanie proponujecie?
pozdrawiam
jakie przednie fotele do multivana z accu pod siedzeniem?
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
xess
- Początkujący T4
- 13
- Model:
- Auto: multivan 2,5
- Kontakt:
-
pokor
- Stały bywalec
- 14
- Model:
- Auto: Multivan
- podziekowal za post: 7 razy
- otrzymal podziekowanie: 19 razy
- Kontakt:
Re: jakie przednie fotele do multivana z accu pod siedzeniem
Przykręcić fotel od Espace do podstawy w T4 To w czym siedzi aku to tylko podstawa, od której możesz odkręcić kompletne szyny i potem do niej przykręc…login to view the rest of this post
This topic has 12 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się