Zablokowana stacyjka
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
-
marh
- Aktywny T4
- 15
- Model:
- Auto: VW T4 Caravelle GL
- podziekowal za post: 9 razy
- otrzymal podziekowanie: 5 razy
- Kontakt:
Zablokowana stacyjka
Sytuacja trochę nietypowa mnie spotkała: zaparkowałem samochód w pochyłym terenie jak zwykle przy mieszkaniu (przód znajduje się niżej niż tył), oczywiście ręczny + P bo to automatyczna skrzynia. Jako że noszę się z zamiarem zakupu końcówek drążka kierowniczego postanowiłem kuknąć czy na zamontowanych znajduje się jakiś numer. Wyczułem pod palcem jakieś wypukłości na końcówce i w celu naocznego sprawdzenia postanowiłem przekręcić kierownicę na maxa w lewo. Chodzący za tym samochodem problem z zapłonem znowu tym razem dał znać (jakoś przez kilka miechów nie robił problemów), więc żeby się nie bawić samostartem postanowiłem przekręcić kierownicę bez odpalania. Zdołałem przekręcić może pół obrotu w lewo i dalej po prostu nie chciałem się siłować.. Podniosłem maskę, psiknąłem samostartem i włożyłem kluczyk do stacyjki a tu ani rusz. Zablokowała się stacyjka i kierownica raczej też bo nie jestem w stanie jej przekręcić do pozycji wyjściowej. Doradźcie co robić, zaczyna mi się odechciewać automatów <zniesmaczony>
Ostatnio zmieniony 24 lip 2011, 21:45 przez marh, łącznie zmieniany 2 razy.
This topic has 2 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się