Jak założyc pełną instalacje drugiego akumulatora

Kostki, przekaźniki, alarmy, światła, klaksony i inne cuda z kabli.
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.

Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.

Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.

Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
ODPOWIEDZ
Szwejo88
Początkujący T4

Model:
Auto: T4
Kontakt:

Jak założyc pełną instalacje drugiego akumulatora

Post autor: Szwejo88 »

Cześc ponownie zakładam kolejny temat ponieważ prace idą na 3 fronty z moją t4. Jestem na etapie wygłuszania matami własnie zakończyłem przestrzen tylnią pasazerską i zblirzam się ku przodowi, ale zeby to zacząć muszę uporżądkować temat z instalacją el. Interesuje mnie założenie drugiego aku zeby cieszc sie webasto telewizją kempingową i ladowaniem tl i innych rzeczy. Problem polega na tym, ze nie wiem jak sie za to zabrac potrzebuje porady. Posiadam silnik 2.4d AAB nie wiem jaki alternator mam czy 90a cz 120a. Jakich podzespiłów uzyc i jak je podłaczyc potrzebowałbym jakis zdjec filmikow bądz schematów. Proszę o pomoc pozdraiam
niebieski-n2
moderator
Kierowca T4

13
Model:
Auto: Escapade, holenderka
Opis: Kapitan eMO
podziekowal za post: 106 razy
otrzymal podziekowanie: 115 razy
Kontakt:

Re: Jak założyc pełną instalacje drugiego akumulatora

Post autor: niebieski-n2 »

No to musisz użyć wyszukiwarki, bo akurat ten temat, to na forum rozłożony na czynniki pierwsze został i wątpię aby komuś się chciało kolejny raz wykł…login to view the rest of this post

This topic has 7 more replies

You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.

Zarejestruj się Zaloguj się

ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektryka”