Witam. Stałem się posiadaczem t4 1.9td 68km i mam problem z obrotomierzem i kontrolką oleju.
Trochę poczytałem na ten temat i do tej pory sprawdziłem niebieski i czerwony przewód . Niebieski ma przejścoe do 11 pinu w zegarach , czerwony sprawdzałem do ściany grodziowej i też ma przejście. Ładowanie jest. Z tego co czytałem odpowiedzialny może być przewód niebieski za obroty tylko nie wiem jak sprawdzić miernikiem czy impuls wychodzi z alternatora .
Brak wskazań obrotomierza i paląca się kontrolka oleju
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Kotdrzej
- Nowy T4
- 1
- Model:
- Auto: T4
- Kontakt:
-
Jackall
- Stały bywalec
- 9
- Model:
- Auto: T4 long i Caravelle
- podziekowal za post: 5 razy
- otrzymal podziekowanie: 29 razy
- Kontakt:
Re: Brak wskazań obrotomierza i paląca się kontrolka oleju
Zrobisz obrotomierz a może być, że kont4olka oleju sama zniknie.
This topic has 7 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się