T4 96r zmiana zegara na niebieski z passata b5

Kostki, przekaźniki, alarmy, światła, klaksony i inne cuda z kabli.
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.

Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.

Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.

Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
ODPOWIEDZ
Glin36
Nowy T4

3
Model:
Auto: Caravelle
Kontakt:

T4 96r zmiana zegara na niebieski z passata b5

Post autor: Glin36 »

Witam serdecznie, wszystkich użytkowników. Mam problem moim zegarem jakoś pół roku temu zmieniłem zegar na niebieski z passata b5 full fis bez can z powodu samozapłonu mojego starego zegara. Wykonałem cała instalacje i wszystko jest ok poza tym, że przekłamuje mi prędkość. Przeczytałem wszystkie tematy tu na forum strona po stronie jednak nic nie pasuje do mojego problemu. Moje kodowanie zegara to 18 150 udało mi się zmienić tylko 4 ppzycje na 5, a ostatnia pozycja według vaga oznacza 0 diesel 2 benzyna. W adaptacja h na kanale 16 i 17 nie mogę wpisać innych wartości. Pytanie moje jest, czy tylko zmiana wsadu pomoże, czy jakoś inaczej muszę kombinować?
Jackall
Stały bywalec

9
Model:
Auto: T4 long i Caravelle
podziekowal za post: 5 razy
otrzymal podziekowanie: 29 razy
Kontakt:

Re: T4 96r zmiana zegara na niebieski z passata b5

Post autor: Jackall »

Ja to kiedyś zmieniłem, ale mam zegary bez fis. N8e pamiętam która pozycja w adaptacjach, ale było opisane jako indeks obrotu koła. Jeśli bardzo chces…login to view the rest of this post

This topic has 7 more replies

You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.

Zarejestruj się Zaloguj się

ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektryka”