Brak wysokich obrotów
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
pelek37
- Aktywny T4
- 11
- Model:
- Auto: t4
- podziekowal za post: 53 razy
- otrzymal podziekowanie: 170 razy
- Kontakt:
Brak wysokich obrotów
Witam, sprawa dotyczy silnika 1.9 TD ABL, auto stało ok. rok nie uruchamiane, po wymianie filtrów zalane paliwo silnik odpala na dotyk , pracuje równo nie kopci brak przedmuchów ze skrzyni korbowej, na jedynce i dwójce przyspiesza normalnie , na trójce mogę go rozpędzić do 60km/h dalej koniec noga w podłodze a on 60 , na czwórce do 80 i to samo , na luzie mogę go wkręcić tak do 2500, nie mam obrotka więc dokładnie nie wiem, jak próbuje wkręcić mocniej przerywa poszarpuje , w przewodzie zasilającym brak powietrza , co mogło się stać po tym postoju ?
-
MAZZY137
- Stały bywalec
- 9
- Model:
- Auto: MK1
- podziekowal za post: 2 razy
- otrzymal podziekowanie: 37 razy
- Kontakt:
Re: Brak wysokich obrotów
Jak "przygazujesz" na biegu jałowym, to wkręca się prawidłowo na obroty, czy też ma opór od pewnego momentu?
Może pompa się zastała?
Może pompa się zastała?
This topic has 2 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się