Zawór nagrzewnicy wyciek 2.4D AAB
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
ori831
- Początkujący T4
- 4
- Last active: -
- Tematy: 8
- Model:
- Auto: Multivan
- Kontakt:
Zawór nagrzewnicy wyciek 2.4D AAB
Witam,
Mam niewielki wyciek z zaworu nagrzewnicy ... wyciek pojawił się ze śrubki na dźwigni... nowy zawór to ok 200zl za kawalek plastiku , brak zamienników... używka ok 120zl - więc nie warto bo nie wiadomo ile wytrzyma... czy ten zawór się naprawialny.. czy tylko nowy?
Pozdrawiam
Mam niewielki wyciek z zaworu nagrzewnicy ... wyciek pojawił się ze śrubki na dźwigni... nowy zawór to ok 200zl za kawalek plastiku , brak zamienników... używka ok 120zl - więc nie warto bo nie wiadomo ile wytrzyma... czy ten zawór się naprawialny.. czy tylko nowy?
Pozdrawiam
-
wedkarz
- Forumowicz T4
- 12
- Model:
- Auto: 2001
- podziekowal za post: 7 razy
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
Re: Zawór nagrzewnicy wyciek 2.4D AAB
Nowy
Ostatnio zmieniony 28 mar 2022, 4:53 przez wedkarz, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Adampio
- Mistrz T4
- 10
- Tematy: 84
- Model:
- Auto: T4 Multivan '95
- podziekowal za post: 160 razy
- otrzymal podziekowanie: 164 razy
- Kontakt:
Ile nagrzewnic obslugije ten zawór? Bo mam taki na dwie i przed zmianą na elektryczny nie ciekł
-
ori831
- Początkujący T4
- 4
- Model:
- Kontakt:
Obsługuje 2 nagrzewnice nr 701819809B. Takie typu jak w linkuAdampio pisze:Ile nagrzewnic obslugije ten zawór? Bo mam taki na dwie i przed zmianą na elektryczny nie ciekł
https://allegro.pl/oferta/zawor-ogrzewa ... 9095952113
Chcesz sprzedać w promocyjnej cenie:-) ?
-
Adampio
- Mistrz T4
- 10
- Tematy: 84
- Model:
- Auto: T4 Multivan '95
- podziekowal za post: 160 razy
- otrzymal podziekowanie: 164 razy
- Kontakt:
Sprzedam za tyle za ile kupiłem, czyli 30 + ew. koszty wysylki. Bo zamawiałem u naszego Forumowicza pojedynczy a dostalem podwojny. Potem dostalem wreszcie ten pojedynczy, a podwojny lezakuje u mnie. I jesli go sprzedam to sie Forumowiczowi nalezy zwrot.
Najchetniej odbiór osobisty w Warszawie, ale jutro rano jade pod Nakło nad Notecia i moge zabrac ze soba zawór, gdybyś byl gdzies na trasie. A w piatek wieczorem jadę do Kazimierza n.Wisła i wracam w niedzielę, wiec taki sam myk jest możliwy. Najtrudniej mi byloby wyslać bo nie mam żadnych pdełek i generalnie myśle o tym z obrzydzeniem [emoji6]
Moj telefon to 603 piec osiem pięć 206
Najchetniej odbiór osobisty w Warszawie, ale jutro rano jade pod Nakło nad Notecia i moge zabrac ze soba zawór, gdybyś byl gdzies na trasie. A w piatek wieczorem jadę do Kazimierza n.Wisła i wracam w niedzielę, wiec taki sam myk jest możliwy. Najtrudniej mi byloby wyslać bo nie mam żadnych pdełek i generalnie myśle o tym z obrzydzeniem [emoji6]
-
ori831
- Początkujący T4
- 4
- Model:
- Kontakt:
Ten Kaziemierz to nawet może się udać :-) jutro zadzwonię to dogadamy szczegóły. PozdrAdampio pisze:Sprzedam za tyle za ile kupiłem, czyli 30 + ew. koszty wysylki. Bo zamawiałem u naszego Forumowicza pojedynczy a dostalem podwojny. Potem dostalem wreszcie ten pojedynczy, a podwojny lezakuje u mnie. I jesli go sprzedam to sie Forumowiczowi nalezy zwrot.
-
ori831
- Początkujący T4
- 4
- Model:
- Kontakt:
Witam, póki co nic z niego nie leci. Dzięki bardzo. Pozdrawiam