Witam serdecznie,
od niedawna jestem właścicielem T4 i powolutku staram się go doprowadzić do stanu używalności (na początku jeździł w Belgijskiej policji, a potem woził budowlańców ze wsi do miasta). Tak jak na forum znalazłem wiele użytecznych porad, tak nie mogę poradzić sobie z jednym problemem.
Moja zapalniczka nie świeci i próbuje ją wyjąć żeby wymienić żarówkę - wiem że na forum są już podobne tematy, jednak tamte zapalniczki wyglądały trochę inaczej. Odchylam ten jeden plastikowy ząbek, jednak gdy próbuje ją wyjąć, ona dalej cała chodzi jakby coś ją jeszcze trzymało, tylko nie mam pojęcia co - a nie chce szarpać na siłę, żeby nie zniszczyć elementu. Wrzucam zdjęcie, ma ktoś pomysł jak wyjąć zapalniczkę żeby wymienić żarówkę?
Pierwszy zaczep z prawej odchyliłem i nie wiem czy to na samym końcu po lewej to też zaczep bo w ogóle nie chce się odgiąć i dojście to niego jest bardzo utrudnione.
https://lh4.googleusercontent.com/-Jo_D ... 163626.jpg
T4 wyjęcie zapalniczki
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Brytwan
- Nowy T4
- 11
- Model:
- Auto: T4
- Kontakt:
-
Igorecki
- Forumowicz T4
- 11
- Model:
- Auto: Caravelle
- podziekowal za post: 2 razy
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
Re: T4 wyjęcie zapalniczki
Żeby wymienić żarówkę nie musisz wyciągać całej zapalniczki trzeba wyciągnąć tylko (czarny plastik tam jest włożona żarówka) wymieniasz żarówkę składa…login to view the rest of this post
This topic has 9 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się